Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam wyrzuty, że nie kupiłam dziecku prezentu na Mikołajki ma rok

Polecane posty

Gość gość

na początku stwierdziłam, że po co ma wszystkiego multum (miał urodziny w listopadzie) potem, że i tak nie zrozumie więc poco szopka z Mikołajem podkładaniem do buta a potem głupa jaraniem ooo Mikołaj przyniósł ooo ale fajne...a teraz siedzę i jakoś mi głupio że nie zrobiłam dziecku prezentu:(

Gość gość
bachorow sie nie rozpieszcza bachory sie tresuje

Gość gość
To kup mu jutro.Ja swojemu dziecku tez nie kupilam c na Mikolajki ale 6 sa Mikolajki 8 ma urodziny a 24 Wigilia :) Troszke tego jest :)

no i racja, ja też tak podchodziłam rok temu, córka z grudnia, i potem nagle rzutem na matę 6 grudnia kupilismy jej piłeczki(worek) i niby nie rozumiała, e jej radość - super. a w tym roku dosała na mikołajki kinder jajo i balony. prezent za 20 zł, a radocha za 4! od 2 dni nie może spać, wszędzie chce balony. Kochana, to wszytko kwestia pomysłu, nie musisz wydać góry pieniedzy, zeby sprawic radość. Masz "nauczkę " na następny rok ;) uszy do góry. nie bedzie tego pamiętał ;)

Gość Silmana
Ja mojemu zrobiłam, znalazł, ale nie dostał, bo pomyliłam żelki z karmelkami, a na nie jest za mały ;-)

Gość gość
Ale to nie chodzino kase bo z tym nie ma problemu tylio o fakt

Gość gość
prezent miałam przygotowany już 2 grudnia ;) mój synek ma pół roku i kupiłam mu gryzaczka - mały kompletnie niczego nie zrozumiał ale ja "tresuje" samą siebie na przyszlość bo miałam brzydki zwyczaj kupowania prezentów dla rodziny dzień wcześniej a nierzadko też tego samego dnia ;P