Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ranking warosci kobiet na kafeterii

Polecane posty

Gość gość

1. Mezatka, dzieciata, w zwiazku sakramentalnym. 2. Mezatka, dzieciata po slubie cywilnym. 3. Mezatka bezdzietna i/lub bezpłodna. 4. Konkubina dzietna 5 Wdowa 6 rozwodka 7. Konkubina bezdzietna 8. Samotna matka z dzieckiem 9. Samotna, bezdzietna = bezwartosciowa

Gość gość
Wartosci Prosze wpisywac swoje typy

Gość gość
ty pewnie jesteś ta 9-ta :classic_cool:

Gość gość
jestem 4 wolalabym byc 9 mam bachora na utrzymaniu i zrytego konkubenta

Gość gość
Nie 9 ale blisko, U dolu drabiny

Gość gość
Ja jestem nr 1,a oprocz tego jestem kochanka... I co?

Gość gość
Zaintrygowałaś mnie, jak może Cię nie być...

Gość gość
Dodam jeszcze bo nie chce nikogo pominac; 10. Bezdzietna konkubina regularnie bita przez konkubenta pijaka.

to do mnie? a już tłumaczę: no bo jestem dzieciata mam ślub kościelny ale ponad 4 lata jestem samotną matką :) bo niedopasowaliśmy się z mężem na tyle że niechcemy mieć ze soba nic wspólnego więc jestem sama mimo iż na rozwód się nie zanosi ani też na nowy związek bo po 1 kto by mnie tam chciał a po 2 niechcę byle kogo po 3 moja matka żyje ( powiedziała że do póki zyje ja nie bede miała nikogo)

Gość gość
Przepraszam, uzupelnim 3b mezatka dzietna w zwiazku sakramentalnym posiadajaca kochanka.

Gość gość
Troche ten kochanek obnizyl ci status ale ciagle trzymasz sie mocno. 3 b to wyzyny. Ja jestem 8

Gość gość
He ciekawe...

Gość gość
Tylko kategorie 1-3 maja prawo obchodzic swieta Bozego narodzenia

Gość gość
a gdzie jest mezatka lana przez meza pijaka?

Gość gość
Dlaczego samotną bezdzietną przedstawiasz jako bezwartościową? Czasem samotna bezdzietna jest więcej warta od innych, na przykład gdy poświęci swoje marzenia, część swego życia, by opiekować się swoimi starszymi schorowanymi rodzicami, aby mogli żyć godnie aż do śmierci. Wiadomo jak jest w domach pomocy społecznej, nie każdy potrafi oddać najbliższych i z czystym sumieniem spokojnie żyć :-) Są różne ważne powody... dlaczego zaraz musi być bezwartościowa? bo po sobie nie zostawi potomka, rodzicom nie da wnuków? I tak na ten drugi świat zabierze tylko to co udźwignie dusza🌻

Gość gość
11. Czterdziestoletnia dziewica.

Gość gość
12. p**********a kafeterianka, która zakłada p******e tematy- to jest własnie dno dna:)

Gość gość
numer 2 :D ale gwoli ścisłości ślub brałam w 7 miesiącu ciąży to nie jestem pewna czy jestem godna aż tak wysokiej pozycji w rankingu statusu społecznego ;P

Gość gość
Ja jestem numer 1 ale od paru lat nie chodzę do Kościoła. Dziecko jest ochrzczone. To mogę te Święta obchodzić? :P

Gość mama piżama1
ja bym zrobiła wyżej od 1 takie grand prix mężatka po 16 kierunkach studiów dwoje dzieci (jedno to egoizm i lenistwo, troje to patologia przecież) po kościelnym ślubie i maskaradowym weselu na minimum 100 osób, suknia beza, biały welon na 200m, do ślubu dziewica - wszak takich tu najwięcej :D

Gość gość
Prawdziwa i jedynie sluszna wartosc kafeterianki to życie wedlug tegoz schematu : - mezatka lub konkubina dziecko planowane lub wpadka poród cc lub sn karmi mm lub cycem gotuje sama lub daje sloiki spi z dzieckiem lub nie daje eko jedzenie lub nie itd itd