Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak namówić dziewczynę żeby chodziła w szpilkach

Polecane posty

Gość gość
Wole nie mieć klasy niż mieć halluksy

Gość gość
Paniom stojącym przy dwupasmówkach zrobiło się miło - ktoś uważa je za kobiety z klasą! Jak takie macie standardy to wolę nie mieć po waszemu klasy.

Gość gość
Z tą klasą to nieźle sobie można pożartować :) Tak serio to myślę, ze kobieta z klasą zakłada szpilki, ale nie koniecznie chodzi w nich na co dzień. Ciekawe też czy autor rozróżnia szpilki od każdych butów na obcasie, bo teraz jest dużo botków czy kozaczków na grubszym obcasie i te buty też dobrze wyglądają, a nawet lepiej niż szpilka + zimowy but.

Gość gość
szpilki są OK i kowbojki z obcasem też są OK

Gość gość
a ja myślę, że akurat rodzaj obuwia nie ma nic wspólnego z klasą. Nie każdy chce nosić szpilki.

Gość julka00
Klasę? Jaką ? Faceci z brzuchalami pokazują klasę i co , żądają od kobiet żeby się męczyły w imię jakiegoś kanonu mody.Sick!

Gość gość
to sobie noście jak lubicie, ja mam krzywy kręgosłup i nie powinnam chodzić. a poza tym kobiety noszące wysoką szpilkę na codzień po pewnym czasie maja skrocone scięgna i juz nie moga nosic plaskiego obcasa. sa to skutki nieodwracalne, stopy staja sie coraz barzdiej koślawe. nie wspominajac wlasnie o kręgosłupie.

Gość gość
to jest tak, że ładne pomykają same z siebie, nawet jak idą bez faceta. Za to brzydkie zawsze mają jakiś problem...

Gość gość
to teraz jak nie noszę szpilek to nie mogę być ładna? Coraz lepiej :D Po prostu mi się te buty nie podobają. Nigdy nie podobał mi się wygląd szpilek (przez co nigdy ich nie nosiłam więc jak założę to nawet stać przez chwilę nie mogę).

Gość gość
brzydkie też nie mają problemów w pomykaniu ;) także to tak nie jest

Gość gość
dokładnie, sam sobie pochodź i zobaczysz jaka to męczarnia. ja nie umiem chodzić, a jak próbuje to mnie tak bola stopy i plecy, ze zaraz je zdejmuje. namawiaj dziewczynę, żeby nosiła buty, które poprawią jej postawę, nie narobią haluksów i skrzywienia kręgosłupa. a nie żeby ładnie wyglądała.. idz na d***** i sobie popatrz, a normalną dziewczyne zostaw w spokoju. x x a potem narzekacie jacy to faceci źli i niewierny bo na dziw/ki chodzą. Na paranoja po prostu.

Gość gość
Sugerujesz, że to normalne, że facet się puszcza jak jego dziewczyna nie nosi najbardziej niezdrowego obuwia jakie wymyślono? Jesteś kretynem :)

Gość gość
Ubezpieczyć jej nogi kręgosłup i wykupić pakiet medyczny z masażami przez cały rok o raz kupic jej mercedesa!

Gość gość
gość dziś a w ogóle obcasów nie nosisz? czy tylko szpilem?

Gość julka00
Mi też się nie podobają i gdyby nie praca to nigdy bym ich nie założyła. Jeżeli według was piękno kobiety zależy od obcasów to gratuluje gustu panowie, jesteście egoistami!

Gość gość
mój facet jakoś mnie do szpilek nie namawia, wprost przeciwnie. wie, że to niewygodne i niezdrowe, zawsze sugeruje mi, żebym nosiła i kupowała wygodne obuwie. no ale jakies tepe dresy nic innego nie rejestruja jak dupciaa z cycem na szpilkach. sory, nie mój styl chłopcy i wy tym bardziej nie w moim typie.

Gość gość
gość dziś sugeruje, że to nienormalne, żeby dziewczyna zamiast sama założyć szpilki proponowała facetowi iść na dziw/ki

Gość gość
gość dziś - tylko szpilek

Gość gość
Też bym chciał żeby dziewczyna chodziła po mnie w szpilkach

Gość gość
jak facet ma taki fetysz to niech w ogóle nie wiąże się z kobietą tylko ograniczy swoją działalność do prostytutek które założą to na co klient ma ochotę ;)

Gość gość
chodziło mi o to, żebys zostawil tę dziewczynę i zajął sie d******** widocznie dziewczyna nie dla ciebie, jesli ci sie bez szpilek nie podoba! i najlepsze jest to, że takie dresiki to mają wymagania! a sami wyglądaja tak żałosnie z tymi lysymi łbami, dresami i wystającymi skarpetami z adidasów, ze zal patrzeć. Polki niektóre to sa głupie.. tipsy, cycki, szpilki, tapety, tleny.. wszystko dla takich oblechów. a same nic nie wymagają.

Gość gość
gość dziś dresem nie jestem, wyglądam całkiem przyzwoicie, jestem przed 30, mam kierownicze stanowisko w korpo, sam się ubieram dość elegancko. Więc sorry ale Ty też nie jesteś ewidentnie mój typ. Lubię dziewczyny eleganckie właśnie w szpilkach czy tam teraz kozaczkach. Fajnie się z taką idzie alejkami jak ona stuka tymi szpilkami:)

Gość gość
gość dziś mój facet jakoś mnie do szpilek nie namawia, wprost przeciwnie. wie, że to niewygodne i niezdrowe, zawsze sugeruje mi, żebym nosiła i kupowała wygodne obuwie. no ale jakies tepe dresy nic innego nie rejestruja jak dupciaa z cycem na szpilkach. sory, nie mój styl chłopcy i wy tym bardziej nie w moim typie. x to właśnie dresy biegają w adidasach.

Gość gość
kierownicze stanowisko...w przeciętnej firmie 20% pracowników ma "kierownicze stanowisko". Możesz być dobry w swoim zawodzie i dalej mieć mentalność dresiarza co udowadnia twierdzenie, że kozaki na szpilkach są eleganckie. Nie, nie są, zawsze wyglądają wulgarnie.

Gość gość
to takie pragnienie wykreowane za czasów jak używało się koni do przejazdów alejkami

Gość gość
nie tylko dresy noszą adidasy. zresztą też nie nosi sie ich np. na wesele, czy wernisaż. no i wygodne obuwie to nie tylko adidasy..

Gość gość
Też uważam,że kozaki na szpilce sa wieśniackie, co innego na grubszym obcasie albo koturnie,ale nie widzialam dotąd eleganckich kozaków na szpilce :O

Gość gość
Jak lubisz stukanie butów spacerując alejkami podbij jej adidasy blaszkami-też będą stukały!:D

Gość gość
Zgadzam się, wystarczy obcas trochę szerszy i już buty wyglądają elegancko.