Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak namówić dziewczynę żeby chodziła w szpilkach

Polecane posty

Gość gość
haluksy nie są od szpilek, ale od za ciasnych czubków butów. Chodzenie w wys. obcasach poprawia figurę, gdyż naturalne uwydatnia krzywizny kręgosłupa i tyłek jest bardziej zaokrąglony. To wie każda kokietka. Dla mnie kobieta w płaskich butach lub w okropnych balerinach wygląda aseksualnie, jednak nie jestem zwolenniczką codziennego chodzenia na obcasach. Przynajmniej nie na tych wysokich. But musi pasować do stylu i do okazji. Oczywiście do kobiety też, bo jeśli któraś jest chłopczycą, to będzie wyglądać jak przebrany kot w butach.

Gość gość
tu wchodzą sami faceci oraz baby frustratki:) Masa super dziewczyn które śmigają w szpilach na co dzień, tu nie wejdzie, bo ich nie trzeba namawiać.

Gość gość
Zaraz sie dowiemy, ze szpilki uzdrawiaja zwyrodnienia kregoslupa

Gość gość
gość dziś gdzie napisałam, że lubię pacanie? pisałam, ze biore anty to równoznaczne ze szpilkami? zwróciłam uwagę, ze raz na ruski rok wiele kobiet założy. to może jest przyznanie się do lubienia? pechowiec.gif jak Ci się sukienki różowe będą podobały i platynowe włosy tez będziesz lasce rok truł? mało to tematów było jak laski płaczą, ze ten jej każe schudnąć, ten inaczej się malowac, ten każe przytyć itp. szkoda, ze o siebie tak się nei troszczycie, co widac na ulicach x 1. o tym że raz na ruski rok to wcześniej nie wspomniałaś :P 2. różowe kolorki może ty lubisz ja wybieram czerń, niebieski :P 3. platynowe włosy to może twój image :P 4. słowo pacan odmień w rodzaju żeńskim i skieruj je do siebie kobietko :P

Gość gość
a szpilki nadają się na zimę? podobno jak jest ostra szpila bo wbija się w lód/śnieg i idzie się stabilnie. Któraś chodzi zimą w szpilkach? Jak wrażenia?

Gość gość
a na zimę mogą byś dłuższe kozaki lub kowbojk.i

Gość gość
skoro masa super dziewczyn śmiga to nie trzeba żadnej namawiać bo już takie sa.

Gość gość
gość dziś ale pytanie nie jest jak znaleźć dziewczynę chodzącą w szpilkach, tylko jak namówić tą, którą się już ma:) Chyba, że się nie da namówić, wtedy można szukać innej:)

Gość gość
odpowiedź jest bardzo prosta chłopaki...

Gość gość
No pewnie,bo najważniejsze w zyciu chodzić na szpilach i zadowalać tym sposobem jakiegoś prymitywa. Lubię obcasy,ale nigdy nie nosiłabym ich tylko dlatego,że jakiś facet mi karze. Mam do siebie szacunek ;)

Gość gość
coś jest w tym pomyśle

Gość gość
No bardzo seksowne, jak końskie kopyta

Gość gość
obuwie podobne do kopyt? bredzisz :P

Gość gość
troche przesadzona ta platforma z przodu. Bez niej but byłby ładniejszy, a tak to mi się nie podoba

Gość gość z bagażem doświadczeń
nie namawiać samemu nosić :classic_cool:

Gość gość
Jeśli ktoś chodzi w szpilkach to nacisk na stopę jest 3-4x większy od wagi ciała. Czyli jeżeli ktoś waży 50 kg to nacisk na stopę wynosi ok 200 kg

Gość gość z bagażem doświadczeń
i bardzo dobrze, bo wówczas kobieta jest bardziej związana z gruntem, nie buja w obłokach, nie podskakuje :classic_cool:

Gość gość
Dla nich liczy się ich fetysz, nie zdrowie kobiety ( o którym sama powinna decydować). Tak samo kretynki będą piszczeć, że one "są kobiece" a jakies frustratki krzyczą. Frustratki po prostu mają swiadomość konsekwencji swoich działań, i jeśli robią coś to biorą to na siebie a nie pozwalają sobą rządzić przez stado napalonych baranów

Gość gość
wiem !!!

Gość gość
Panie i Panowie za parę minutek zdradzę ten sekret !!!

Gość gość
Wydaje mi się ze to kwestia dobrania odpowiednich butów. Istnieją szpilki, ktore sa wygodne. Znacie firmę http://www.celebritybycb.com/ ? Maja śliczne buciki, podobno dziewczyny z Top Model w nich chodziły. Na pewno kazda dziewczyna ucieszy sie z takiego prezentu gwiazdkowego i chetnie bedzie je nosic

Gość gość
powiedz że z nią zerwiesz albo że jest brzydka bez szpilek

Gość gość
nie oszukujmy się praktycznie każda kobieta jest brzydka bez szpilek i makijażu, taka rasa, nie ma na to rady :classic_cool:

Gość gość
zdarzają się też ładne bez make up natomiast najgorzej jest z brakiem u wielu pań oleju w głowach :P

Gość gość
szpileczki są cudne o tak!