Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 26 lat i jestem mężczyzną aseksualnym

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem w stanie być ani z kobietą, ani z mężczyzną, szukam prostu od życia czegoś innego. Wolę telewizję, kino, restaurację, kawiarnię, jestem też typem samotnika. Moi rodzice tego nie akceptuje, nawet nie widzieliście ich min jak usłyszeli, że nie chce mieć dzieci.

Gość gość
Idz na ksiedza:-)

Gość gość
Tez niechce dzieci. Ale fajna dziewuche lubiacą cieple lody to bym na chate wziol:-)

Gość gość
Przynajmniej prowadzę wolny tryb życia i te teksty ,, kto będzie pracował na twoją emeryturę'' nie robi na mnie wrażenia, pracują co jakiś czas na umowy śmieciowe (nie ma nigdzie umowy o pracę), jakoś żyje, prowadzę inny tryb życia niż moi rówieśnicy. Na księdza to nie chce iść, chociaż to zapewniłoby mi wygodne, bezpieczne i dostatnie życie.

Gość gość
A po co to piszesz na forum pytam grzecznie oczywiście żebyś sobie nie myślał że już ktoś naskakuje. :)

Gość gość
Bo chce z kimś o tym porozmawiać.

Gość gość
Mam trochę więcej lat od Ciebie i uważam że masz rację, bo mi zajęło dużo więcej czasu, by dojść do takich konkluzji. Nie ciągnie mnie do seksu a cenię sobie spokój i wolność. I tak jest dobrze. Chyba że spotkasz jakąś pannę i Cię trafi :D

Gość gość
masz rację!