Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wroc 12345

Moja chce seksu grupowego

Polecane posty

Gość Wroc 12345

Jesteśmy razem już parę lat, ona jest piękna, szalona i mądra. W łóżku sam ogień. Rozmawialiśmy na ten temat parę razy ale to było tylko tak lużno. Ostatnio postawiła sprawę otwarcie i powiedziała, że chce seksu z innymi, nie osobno ale razem. Powiedziała mi, że taki przystojniak napewno nie bedzie mial problemu z wychaczeniem fajnych dziewczyn. Kusi mnie to ale trochę pękam. Jak ją znam napewno dopnie swojego i to szybko. Macie takie doświadczenia ?

Gość gość
ja mialem (a w zasadzie my) mielismy trojkacik zarowno z chlopakiem jak i z dziewczyna. nalezy tylko ustalic zasady kogo akceptujemy a kogo nie i tyle.

Gość gość
Mądra jednak nie jest, kurffffa zwykła,a ty zamiast szukać kogoś żeby ja wyroochal,kup sobie słownik ortograficzny.. przystojniaku.

Gość gość
Niech sobie będzie najpiękniejsza,ale to dzifffka. Wyrazy współczucia,chyba że chcesz być jej alfonsem.

Gość Wroc 12345
Sooooorry za te byki ale proszę skupcie się na temacie, wyzwiska też niczemu tu nie służą.

Gość Wroc 12345
Myślałem, że to forum erotyczne, gdzie zaglądaja ludzie otwarci na seks, chyba się pomyliłem sądząc po wpisach.

Gość gość
Ale czego oczekujesz?przyklasniecia,pochwały?jesteś pisssda w korach,bo sam napisales,ze ona dopnie swego, To oznacza,ze ma cie w d***e,a ty nie masz nic do gadania? Inny facet przerznie twoja laskę,a ty będziesz patrzył na to. No ..pozazdroscic...

Gość Wroc 12345
Dla mnie to chyba tak naprawdę dość ekscytująca perspektywa, trochę pękam ale tak naprawde chciał bym tego i ona o tym wie. Pozostaw proszę swoje epitety dla siebie znawco ortografii.

z tego co piszesz, masz dla niej znaleźć jakieś "fajne dziewczyny", czyli zanosi się na gruppen seks z kilkoma babkami, no dla mnie bomba

Gość gość
Gospodarz,zawsze wydawales mi sie rozsądnym facetem,a ty taki sam jak inni...szkoda,,

Gość Wroc 12345
Myślę, że jej chodzi jednak o facetów

Gość gość
Czyli chce się puscic,za twoim przyzwoleniem. Facet,ktory by to zaakceptował...automatycznie przestalby być dla mnie mezxzyzna.

"Powiedziała mi, że taki przystojniak napewno nie bedzie mial problemu z wychaczeniem fajnych dziewczyn. " xxxx to jak w końcu? zresztą, bawcie się dobrze z kimkolwiek

Gość gość
Mnie zaproponował cos takiego kochanek. On ,ja i jeszcze jeden mężczyzna, zresztą bardzo przystojny. Podziekowalam ,juz nie jest moim kochankiem .. Nie wyobrazam sobie dzielić się w łóżku....

Gość Wroc 12345
Chce się umówić z jakąś inną parką na początek więc będzie i facet i dziewczyna do wzięcia

Gość gość
Mi zaproponował coś takiego mąż. Seks grupowy, lubimy to, lubi mój Misio, lubię ja. Oj jesteśmy niegrzeczni czasami. Na samo wspomnienie robię się mokra.

Gość gość
Mój chłopak zaproponował seks z kilkoma kolegami.We czwórkę mie kochali cała nockę na zmianę.Byłam wykończona lecz spełniona.