Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

prosze o porade problem z chlopakiem

Polecane posty

Gość gość

Witam .od pięciu miesięcy spotykam się z mężczyzną on ma 32 lata ,ja 26. Oboje mamy już za sobą przeszłość ,ja jestem po ciężkim związku z którego została mi 3letnia córeczka ,on hmm on byl 6lat z dziewczyna która bardzo kochał ,ale się rozstali i po tym on zaczął się bawić zmieniać dziewczyny co chwilę ,bawić się ,bzykac itp ... Twierdzi ze mnie od poczatku traktuje inaczej zakochał się od pierwszego wejrzenia bardzo dba o mnie ,w święta się zareczamy ,mieszkamy razem od dwóch miesięcy ,lubi moje dziecko i z wzajemnością niby wszystko ok ,ale są rzeczy których nie rozumiem ..np opowiada mi o jakiś dziewczunach ,jak uprawiał z nimi seks itp rzeczy mnie po prostu wszystkiego się odechciewa tracę humor itp czy jestem jakąś dziwną czy inne dziewczyny kręci słuchanie takich opoowiesci ?

Gość gość
Hmmm nie to nie Ty jesteś dziwna, generalnie jestem w szoku jak można opowiadac o takich rzeczach aktualne j partnerce... ja bym na 100% nie wytrzymała

Jeśli do tej pory nie reagowałaś na takie teksty, to mu powiedz , że ci to przeszkadza jak o tym opowiada i że cię to nie interesuje. Jak ma trochę oleju w głowie to zrozumie. Myślę, że pomylił Cię z kolegami, którym się chwali i chce zaimponować.

Gość gość
To jakiś buc,bez odrobiny taktu.. i bez delikatności..

Powiedz mu szczerze ze bardzo to cie rani. Jak cie kocha to przestanie a jak nie to rozstan sie z nim bo znaczy ze nie kocha skoro wiedzac ze cos cie rani nadal to robi Bo tak dziala milosc:)

Gość gość
piepsznij go w czuprynę

Gość gość
może Ci podpowiada co chciałby zrobić z Tobą?

Gość gość
frida :* :* :*

znowu sie ze mna calujesz? .. kislu nie bedzie :P sa lody w zamrazalniku 😴

Gość gość
No prosze, jak mnie rozpoznalas momentalnie :) Zamiast kisielu proponujesz loda,ciekawa propozycja ;)

wyjatkowo z zamrazalnika. dostalam w prezencie i lezy tam juz drugi albo trzeci dzien... nie lubie takich lodow 😴

Gość gość
No i mi chcesz go wcisnac, nieladnie nieladnie ;)

Gość gość
powiem jako goścź29 lat... może dla niego to jest taki rodzaj spowiedzi, chce żebyś go poznała, wiedziała o nim wszystko...wiesz zawsze jest to chyba lepsze niż kłamstwa, zawsze jest to badź co bądź szczerość, być może myśli, że musi Ci opowiedzieć te swoje 32 lata, żeby wejść na poważnie z Tobą w relację w zaręczyny...nie wiem co dokładnie Ci mówi, ale może postaraj się to też docenić, że nie stara się wszystkiego ukryć...

no wlasnie.. chlopak 29 lat, a mysli prawidlowo :) przypuszczam, ze wlasnie to chce zasygnalizowac. faceci przewaznie nie umieja mowic o swoich potrzebach. proponuje zapytac go wprost czego od ciebie oczekuje. potem juz tylko pilnowac toku rozmowy, zeby nie zboczyl na wedkowanie ;) x dlaczego nie ladnie? nie lubisz lodow z zamrazalnika? waniliowe z wisniami w sosie rumowym :D .. jeszcze sie nie zestarzaly ;)

Gość gość
Troche tak kiepsko zeby byla to jednostronna przyjemnosc. Kisielu nie, loda tez nie chcesz, ciezko ci dogodzic ;)