Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

problemz chlopakiem pomozcie

Polecane posty

Gość gość

Witam .od pięciu miesięcy spotykam się z mężczyzną on ma 32 lata ,ja 26. Oboje mamy już za sobą przeszłość ,ja jestem po ciężkim związku z którego została mi 3letnia córeczka ,on hmm on byl 6lat z dziewczyna która bardzo kochał ,ale się rozstali i po tym on zaczął się bawić zmieniać dziewczyny co chwilę ,bawić się ,bzykac itp ... Twierdzi ze mnie od poczatku traktuje inaczej zakochał się od pierwszego wejrzenia bardzo dba o mnie ,w święta się zareczamy ,mieszkamy razem od dwóch miesięcy ,lubi moje dziecko i z wzajemnością niby wszystko ok ,ale są rzeczy których nie rozumiem ..np opowiada mi o jakiś dziewczunach ,jak uprawiał z nimi seks itp rzeczy mnie po prostu wszystkiego się odechciewa tracę humor itp czy jestem jakąś dziwną czy inne dziewczyny kręci słuchanie takich opoowiesci ?

Gość gość
Nie, nie jesteś dziwna. To on ma jakiś problem. Może opowiada, bo tęskni za takim życiem? A przynajmniej wspomina, myśli. A może uważa, że w ten durny sposób dowartościuje się w twoich oczach? To chore. A mówiłaś, że nie życzysz sobie takich historii? Powinien skupić się na was, ale widać nie umie zostawić dawnego życia za sobą.

Gość gość 777
Może cię po prostu sprawdza jak zareagujesz na takie historie. Byc może poprzednia dziewczyna którą tak kochał przyprawiała mu rogi i zdradzała. On dowiedział się z z pewnych źródeł i teraz ma mały uraz. Powinnaś z im poważnie porozmawiac powiedziec mu jasno że nie interesuje cię jego przeszłośc. Może sama też wymyśl jakąś historię erotyczną i mu opowiedz. Może to go zmieni.