Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malinowykroliczek

Mój chłopak za szybko dochodzi, co na to poradzić?

Polecane posty

Gość Malinowykroliczek

Nie mam pojęcia co poradzić na to że tak szybko dochodzi mój chłopak. Co prawda jest starszy to powinien już co nieco wiedzieć na ten temat ale nawet moje uspokojenia na niego nie działają. Za każdym razem gdy się spotykamy mu twardnieje, ale to już norma. najgorze jest to że stosunek nie trwa nawet 5minut, kilka jego ruchów i to jest koniec, a na jego propozycje że można próbować jeszcze raz już mi się odechciewa. Pytałam go dlaczego tak się dzieje a on na to że za ciasna jestem i to strasznie szybko się podnieca, a no nie powiem penisa ma bardzo dużego aż czasem się obowiam o swoje życie :D Możecie mi coś na ten temat doradzić, chce troszkę dłużej się nim nacieszyć ? :(

Gość gość
Ja wczoraj bylem tak napalony ze juz po 15 sekundach strzelilem :D

Gość gostekos
Zdarza się. Ja ostatnio sam się zdziwiłem, miałem dłuższą przerwę i nawet nie wiedziałem jak napalony jestem. Kiedy dziewczyna wzięła go do buzi, to zajęło jej może 30-40 sekund i mnie załatwiła. Ale śmialiśmy się z tego oboje. Okazało się, że za chwilę wciąż byłem naładowany jak nie wiem co i jak się za jakiś czas kochaliśmy to było tylko trochę lepiej. Dopiero za trzecim raz było normalnie (co u mnie oznacza jakieś 15-20 minut). Pierwszy raz często jest bardzo szybki, a po dłuższej przerwi jak widać nawet bardzo szybki.

Gość gość
ciesz ssie pierwszy szybko ale potem da rade cie zajechac

Gość gość
Nie rozumiem, wystarczy że wejdziesz, przykładowo na pokojrozkoszy pl i od razu masz do wyboru, suplementy, kremy na opóźnienie wytrysku. Większość z nich jest BARDZO skuteczna, po żelu Golden Delay byłam 'rżnięta' bo inaczej tego nie nazwe ponad 50minut.. miałam mieszane uczucia ale efekt osiągnięty

Gość gość
Miałam tak samo. Znalazłam facetowi żel i zajeżdża mnie do bólu :))) Znalazłam jeszcze w tym sklepie ( freetaboos.pl ) pierścienie erekcyjne. Z tego co słyszałam są jeszcze lepsze. Może macie z nimi jakieś doświadczenia. Nie są tanie i jak polecacie to może się zdecydujemy.

Gość gość R
pozwól mu jeszcze raz, spokojnie ,a potem jeszcze raz, podejdź do tego na luzie ,będzie dobrze.