Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GnijącyCzarodziej

kierunek pupa

Polecane posty

Gość gość
Na następny raz pomyśl o partnerce i zadbaj o stosowne nawilżenie... ja kupuje dla siebie i partnera nawilżacz analny Aneros, możecie go kupić na pokojrozkoszy.pl - szybka wysylka, zamowienie kompletne i dyskretnie zapakowane

Gość gość
Dla tych, co wczoraj udzielali się tutaj. Koniec kryzysu. Ale nie obejdzie się bez poświęcenia:D Nie w rewanżu, ale jednak muszę nadstawić. Okazało się, że ona ma takie fantazje od dawna. Nie strapon, posiada inne stosowne narzędzie. Będzie niespodzianka.

Gość gość
Gromowładna Mam pytanie do Ciebie. Co kieruje kobietą, jak proponuje seks w trójkącie z biseksualnym gościem? Wczoraj wyjechała z takim pomysłem. Wolałbym tego nie usłyszeć. Nie zgodzę się nigdy. Nie jestem bi, na myśl o koootasie w d***e rzygam. Ona nie widzi większej różnicy miedzy ch a vibro. Dziewczyny w trójkącie też nie chcę. Chcę tylko jej. Dla mnie seks z nią jest święty. Nie chcę nikogo więcej. O co chodzi? Podłamała mnie tym. Gospodarz_222 Jak widać w powyższym tekście, umiar jednak jest niezbedny:(

Aha, proponuje żywe narzędzie ;) No to nieźle. I rozumiem że wyboru za bardzo nie ma ;) Wiesz, realizuje swoje fantazje, po całości

Chyba kręci ją dwóch panów razem skoro wyjechała z taką propozycją. A może chciała sprawdzić Twoją reakcję. Wiesz, wydaje mi się, że jednak niektóre fantazje powinny jednak zostać fantazjami. też nie zgodziłabym się na trójkąt (jestem zbyt zazdrosna :P )

Gość gość
Nie, ma być przedmiot. Vibro pewnie. Rozmowa o trójkącie wyszła później. Pewnie próbowała kuć żelazo, póki gorące:D Nie ma problemu, że się nie zgadzam. Tak twierdzi. Mnie boli sam fakt, że ma takie fantazje. Facet miałby mnie posuwać kiedy ja będę posuwać ją. Niewykonalne, nie umiem myśleć o tym nawet. Ale co jeśli taka jazda naprawdę ją kręci i zechce zrealizować to z kimś innym?

No to chyba są te minusy posiadania takiej petardy ;) Ale jak to kochanka no to w sumie jaki problem? Rozumiem że ma męża który też ją regularnie bzyka? Pomyśl sobie jaką byś miał myślówkę, gdyby to była jednak twoja żona ;)

Gość gość
Petarda pasuje do niej jak ulał:D Jej mąż też żyje po swojemu. Bardzo nietypowe małżeństwo. Prowadzą razem firmę. I podobno się przyjaźnią na tyle, że nie chcą nic zmieniać.

wiesz, bo w takim układzie chyba należy się pożegnać z myślą że ma się do kogoś wyłączność. Jak będzie chciała się realizować to może i to zrobi, widać że ma coraz więcej pomysłów

Gość gość
Nie potrafię tak myśleć. Gdyby zaczęła pieprzyć się z innymi to oznaczałoby koniec.

a skąd wiesz że teraz nic nie robi poza tobą? wydaje mi się że jak już dopuszcza się jakiś kochanków to wtedy specjalnej wierności nie ma, no ale sam nie wiem, nie byłem w takiej sytuacji może nie ma co się martwić na zapas, co będzie to będzie

Gość gość
Wiem, że nie ma innego. Ona nie ma zwyczaju kłamać. Taki charakter, że mówi wprost czego chce. I jeszcze potrafi tak to przekazać, że nie można mieć pretensji. Pomysł z trójkątem mnie zdołował, ale wiem, że nie ukryje tego przede mną. Też wiem, że jestem dla niej ważny i liczy się z moim zdaniem. Dlatego mam nadzieję, że się powstrzyma.

No to jak tak to chyba dobrze, że jest to jakieś wzajemne zaangażowanie. Każdy ma jakieś fantazje, ale lepiej czasami nie mówić o nich drugiej osobie. Widać myślała że z tobą możliwa jest jazda po całości i testowo zapytała po prostu

Gość gość
Zaangażowanie jest, silniejsze z mojej strony niestety. Nic nie poradzę na to. Kombinować też nie ma co, bo wszystko rypnie. Dzięki za uwagi gospodarz.