Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezradna1991

jak znalesc miejsce w domu samotnej matki,prosze pomuszcie....!!

Polecane posty

Witam... Mam 23 lata i jestem mama 5miesiecznej coreczki,ojciec dziecka odbywa kare w zaklsadzie karnym, obecnie nie ma zadnych praw do dziecka. Pisze do panstwa o porade jak moge dostac sie do domu samotnej matki, poniewaz nie moge liczyc na swoich rodzicow bo sa bezrobotni i druga sprawa nie ma warunkow bym mogla zamieszkac tam z dzieckiem. Ojciec mojego dziecka kaze opuscic nam mieszkanie w ktorym obecnie mieszkamy (gdzie zajmujemy 1 pokoj). Jego matka ciagle mnie neka, szantazuja,ze odbiora mi dziecko... Boje sie ich bo nie wiem do czego moga byc zdolni. Nie mam gdzie sie podziac i jest mi ciezko finansowo bo nie posiadam zadnych dochodow. Prosze pomuszcie mi.... Blagam

Gość gość
idź do opieki społecznej w twoim mieście. Poszukaj w interecie czy jest w twojej miejscowości dom samotnej matki. Zapewne podane są tam wszystkie dane i telefon. zadzwoń, pogadaj lub udaj się tam.

Gość gość
Skoro masz Internet - to poszukaj! Zacznij działać, a nie wykazuj się bezradnością.

Gość gość
W mopsie jest takie coś jak interwencja kryzysowa czy coś takiego. Normalnie tam idź i opowiedz swoją sytuacje. Nikt ci dziecka nie zabierze. Muszą znaleść ci jakiś kąt. To ich psi obowiązek

Gość gość
centrum PRaw Kobiet, siostra Małgorzata Chmielewska (ta siostra gdzies w mediach mowila o domach samotnej matki, jakis jest kolo W-wy chyba)