Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet mi naobiecywał, namieszał w głowie , po czym uświadomił wreszcie ,że

Polecane posty

Gość gość

możemy sie spotykać w jednym celu i się narazie nie odzywa po spotkaniu 3 dni... czuje się teraz taka beznadziejna ,że moje poczucie wartości sięgnęło zera :(

Gość gość
jak jakaś baba opiera sens życia na facecie to tak kończy jak ty , w bagnie , najlepiej sie zabij

Gość apap z kodiena
ty go uswiadom ze mozecie sie spotykac w jednym celu ale cel bedzie odrobine inny niz on sobie to dzis wyobraza

Gość pitopanterka
powiedz mu,że ten cel będzie go drogo kosztować 🖐️

Gość gość
tak mu uświadomię bo sorry ,ale nie chcę robić za jakąś panienkę na godziny,a on mi ostatnio uswiadamiał delikatnie ,że tak będzie , może nie powiedział tego wprost ,ale zasugerwał dość wyraźnie Wcześniej, jeszcze niedawno było zupełnie inaczej, traktował mnie z szacunkiem i jak swoją dziewczynę... zwodził mnie, w końcu poszliśmy do łożka, nadal było miło i o mnie dbał, do pewnego momentu zanim nie zaczął delikatnie olewać ,ale nadal mówił czułe słowka wiec mu wierzyłam ,a teraz mi uswiadomil ,że możemy sie spotykac w jednym celu " na luzie" i faktycznie przestał traktować mnie poważnie bo nie odzywa sie 3 dni

Gość gość
i nie opieram jak ktoś napisał życia na facecie, ale poprostu jest mi strasznie przykro i moje poczucie wartości spadło prawie do zera.. jak można kogoś tak perfidnie zwodzić w jednym celu,a potem mu uswiadomić ,że możemy sie spotykac ,ale tylko na seks od czasu do czasu ? :( bo tak mi zasugerował

Gość gość
Pisalas juz o tym miesiac temu i dalej to przezywasz?

Gość gość
nic ie pisałam miesiac temu , może temat był podobny

Gość gość
albo może pisałam , nawet nie pamietam... już wtedy zaczał mnie delikatnie olewać, a teraz to juz całkiem :(

Gość gość
Kochana, no pisalas i to minimum 4 tematy..mam je w ulubionych, chcesz to ci wkleje dla przypomnienia...Dlaczego jeszcze go nie olalas?????

Gość gość
no bo on mnie ciągle zwodził, dobra wiem , naiwna jestem ,ale czuję się oszukana i wykorzystana... nie wiem sama czemu nie potrafie tego rzerwać

Gość gość
Musisz definitywnie z nim zerwac kontakt, bo widac nie jestes na tyle silna psychicznie, zeby tkwic w takim ukladzie. Jak na horyzoncie pojawi sie jakas nowa panienka, to i z toba sam zerwie kontakt, tylko, ze wtedy ty bedziesz cierpeic jeszcze bardziej.

Gość gość
nie wiem czy już się nie pojawiła... choc wątpię bo każdy weekend spedzaliśmy do tej pory razem