Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie zainicjowac seks,,,

Polecane posty

Gość gość

mamy male dziecko 4 mies, wiec nie tam dawno urodziłam. Mój partner na początku w ogole nie miał na mnie ochoty miałam wrazenie ze go obrzydzam ( chociaż mowil ze nic się nie zmienilo ) .Po porodzie miałam ogromna ochote na seks . tyle razy odrzucal moje zaloty , ze zmeczony ze oglada tv ze mam teraz jakiś uraz ,,,, on inicjowal teraz seks 2 razy a ja mam ochote ale boje się zrobić teraz pierwszy krok ,,, boje się kolejnego odrzucenia ... :( moja psyka już ne działa jak powinna

Gość gość
No jeśli zainicjował to chyba nie jest tak źle jak mowisz. To Ty masz opory i w Twojej głowie jest blokada. Ja bym usiadła i szczerze porozmawiala o moich obawach i pragnieniach. Innego wyjścia nie widzę.

Gość gość
boje się ze ja jak zainicjuje to mnie odrzuci , wstydzę się normalnie !!

Gość gość
Mialam to samo z mężem, z tym ze my nie mieliśmy wtedy dziecka. Jakoś tak wyszło, praca, problemy, stres, zmęczenie i oddalilismy się od siebie tak, ze mijały tygodnie, a nawet miesiące i zero seksu. Ja tez się wstydzilam i to jak!!! Az kiedys stwierdziłam ze białe małżeństwo to nie dla mnie i zmusilam meza do rozmowy. Byly lzy, czerwone policzki, wstyd jak jasna cholera, ale zdobylam się na odwage i powiedziałam ze nie czuje się kobieta, ze moze mnie zdradza itp. Seks byl już tamtego wieczora, zaraz zaszlam w ciaze (planowana) i do teraz mąż nie daje mi spokoju:-D. Myślę ze tak dawno tego nie robiliśmy ze wypadlismy z obiegu i on tez nie wiedział jak zaczac. Dobrze Ci radzę- lampka wina na odwage i najpierw rozmowa.