Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

grypa zoladkowa straszne

Polecane posty

Gość gość

wczoraj mnie dopadla, wymiotowalam i mialam biegnke na przemian przez 7h, myslalam ze zjade... do tego goraczka i oslabienia, nie zycze nikomu

Gość gość
Na wymioty bierz aviomarin,naprawdę pomaga,farnaceutka poradzila mi kiedyś i faktycznie pomoglo

Gość gość
rok temu miałam .I to w wigilię.Wszystko przygotowane karp usmażony itp.Siadamy do stolu jak mnie wzieło za godzinę syna za dwie męża.Oj były to wyjątkowe święta.

Gość gość
jak to wirusówka to lepiej to wydalic niz zatrzymywac sama minie.Tylko pic****ic najlepiej elektrolity

Gość gość
Mnie zlapalo 2 dni przed moim ślubem,modlilam sie by do slubu mi przeszlo,i tak sie stalo ale na slubie bylam umeczona. Za to w dzien mojego slubu wirus dopadl mojego brata który byl swiadkiem i biedak musial wychodzic z kosciola wymiotować,a pozniej przespal pól wesela w pokoju hotelowym:(

Gość gość
trzeba to przetrzymać-nie ma rady. Najlepiej nie jeść dużo żeby nie podrażniać żołądka za to bardzo dużo pić-małymi porcjami.No i niezastąpiony jest orsalit żeby uzupełnić elektrolity.Mnie też trzymało 2-3 dni.

Gość gość
Też mi rada - nie jeść :-D jak masz faktycznie takiego wirusa to jedzenie jest na końcu listy Twoich marzeń....