Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja byłam na 22 randkach z internetu i nadal nikogo nie poznałam....

Polecane posty

Gość gość

mam 24 lata nie jestem strasznie wymagająca, nie szukam modela, nie szukam bogatego faceta moze byc i biedny, nie musi byc wyksztalcony moze byc i po zawodówce ale inteligentny... w wiekszosci trafiałam na dziwaków, flejtuchów, psycholi... przez neta wydawali sie normalni, na zdjeciach tez ok a na zywo porazka :O druga grupa to ci, ktorzy chcieli glownie seksu, niektorzy dobierali sie do mnie na pierwszym, drugim spotkaniu...rozumiem pocałunek, ale nie seks...nie znam faceta a on mi juz z łapami pod bluzke :( Spotykałam sie dluzej z dwoma. Jeden okazal sie strasznym maminsynkiem i zyciową ofermą, a z drugim po prostu nie wyszlo. Facet spokojny, zamkniety w sobie, czesto mial doła, pisal mi smsy w nocy ze mu smutno, ze by sie przytulil, żalil sie na swoja prace etc...

Gość gość
maminsynek tzn jaki byl?

Gość gość
mysle ze jednak masz duze wymagania bo wsrod tylu coanjmniej kilku powinno sie trafic fajnych,powiedz szczerze ilu z nich ci nie przypadlo do gust tylko ze wzgledu na wyglad?

Gość gość
maminsynek tzn jaki byl? xxx we wszystkim kontaktował się z mamą, na naszym spotkaniu pierwszym ktos do niego dzwonil potem okazalo sie ze to jego matka pytala co robimy, doradzala mu ze ma mnie zabrać gdzies a nie tylko spacerowac po miescie :O Pisalam kilka dni temu o tym na kafe, ciagle mowil o swojej mamie, o problemach rodzinnych, taka plotkara, co kto z kim gdzie i jak. Nie czulam sie przy nim jak przy facecie, straszna oferma a po pierwszej randce gdy odprowadzilam go na dworzec centralny przytul mnie mial lzy w oczach, spotykalismy sie jeszcze kilka razy ale bylo coraz gorzej, musialam to skonczyc

Gość gość
jak sie ubieralas?

Gość gość
powiedz szczerze ilu z nich ci nie przypadlo do gust tylko ze wzgledu na wyglad? xxx byl taki jeden, ale mialam sie spotykac z kims kto mnie nie pociaga ani troche ?

Gość gość
skad jestes,mozesz podac gg?

Gość gość
Na portalach randkowych tak jest, nie wiem czego oczekiwalas :) wiekszosc facetow to nudziarze, brzydale, psychole, zboki, żonaci szukający kochanki...a kobiety to zwykle nudne beznadziejne laski, brzydule, samotne matki ktore szukaja tzw miłości a naprawde szukają faceta ktory bedzie je utrzymywal

Gość 1990banan
Ja sie chetnie umuwie

Kłamstwo nr 1: "nie jestem strasznie wymagająca" Kłamstwo nr 2: "nie szukam modela" Kłamstwo nr 3: "nie szukam bogatego faceta" Kłamstwo nr 4: "nie musi byc wyksztalcony" Tłumaczenia: "w wiekszosci trafiałam na dziwaków" - facetów mających inne zainteresowania niż ja "flejtuchów" - facetów, którzy nie ubierają się modnie "psycholi" - facetów, którzy potrafią się zaangażować "maminsynek" - facet, który nie wypiął doopy na resztę rodziny, żeby poświęcić cały swój czas na zarabianie kasy dla księżniczki Masakra te współczesne kobiety!

Gość gość
A co ty stary prawiku wiesz o kobietach :-D