Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

do zwolenniczek sn ogladacie teraz na TVN rozmowy w toku?

Polecane posty

Gość gość

jesli tak to zastanowcie sie nad tym co piszecie negujac kobiety wybierajace cc

Gość gość
Oooo, ja jestem w pracy. .. Co mowia?

Gość gość
E tam. Ja urodzilam sn duze dziecko i mi sie cipka nie rozciagnela. A gdyby mi sie cos stalo to od razu plastyka prywatnie i po problemie.

Gość gość
kobiet ma traume po porodach sn, ma przez to problemy w zwiazku, odmawia sexu bo panicznie boi sie ze znowu bedzie w ciazy i bedzie musiala rodzic....ja podziekuje, nie zalezy mi na takich atrakcjach

Gość gość
tez mam traume a minely juz 4 lata. Jesli bede miala kiedys 2 dziecko to bede walczyla o cc jak lwica!!!! nigdy wiecej takich tortur

Gość gość
Dziękuję za skrót, domyslalam się ze nic tylko negatywy beda. Dlatego ja płace za cc w czerwcu i mam w nosie zdanie innych:-). Zwolenniczki cc, nie przejmujcie się tym że ktoś po was jeździ, sa nowe czasy, można skorzystać z takiego przywileju, dls mnie to jak wizyta u stomatologa- bez znieczulenia ani rusz i w du.pie mam to ze moja matka i babka jechaly na zywca i zyja.

Gość gość
dokladnie!! na mnie ostatnio naskoczyla taka wlasnie od porodow sn żebym nie brala cc, nie wiem co jej do tego, wkurza ,mnie takie wpierdzielanie sie w czyjes zycie

Gość gość
Jezu święty, 90% moich koleżanek ma cesarki, ja rodziłam naturalnie, ale w ogóle to nie było tematem naszych rozmów, albo kometnarzy typu Ty zrobiłaś lepiej albo Ty.... Mam to w głębokim poważaniu... wazne że dzieciaki po dwóch stronach zdrowe, matki też :D Jak ktoś jest ograniczony społecznie no to fakt, będzie robiła na nagonkę na cokolwiek....

Gość gość
swietne podsumowanie:)