Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie będą Wasze niesiedzące niemowlaki podczas Wigilii?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie kieruję do mam tych maluchów, które jeszcze nie siedzą. Nasza córa będzie miała podczas Świąt 4 miesiące. Chodzi mi o ten moment, kiedy wszyscy będą jeść, a dziecko nie będzie spało- gdzie wtedy je umieszczacie? W bujaczku, na macie?

Gość gość
W bujaczku, na macie, na rąąąąąączkach - nareszcie się wszystkie babcie i ciocie nacieszą :D

Gość gość
w swoim pokoju będzie leżeć w łóżeczku :D

Gość gość
normalnie weżmiesz na kolana dziecko, albo zjecie później jak zaśnie, przeciez micha nie ucieknie:D

Gość gość
Problemy z d**y...

Gość gość
moje dziecko mialo 4 miesiace podczas ostatniej wigilii i jadlam z meżem kolację na raty, bo wyło ... w zasadzie uspokoiło sie dopiero jak zamknelismy drzwi mieszkania moich rodzicow. Za dużo ludzi, za duzo światel, rozgardiasz itp..

Gość gość
O matko... Co za pytanie. W leżaczku pewnie albo na rękach albo w łóżeczku więcej możliwości nie widzę :)

Gość gość
Mój na podłodze

Gość gość
wystawie na dwór żeby nie przeszkadzało :P

Gość gość
Takiego głupiego pytania dawno tutaj nie czytałam

Gość gość
ale głupie baby

Gość gość
ja swojego do stajni dam aby nie przeszkadzal kiedy dorośli jedza.

Gość gość autorka tematu
No tak, przepraszam, że moje pytanie obraziło Wasze inteligentne umysły żądne poważniejszych zagadek logicznych i prawdziwych problemów :D Doskonale wiem, że o wiele mądrzejsze są tematy staraczek czy te, gdzie mamy mogą się licytować, która ma fajniejsze i sprytniejsze dziecko. Wybaczcie, że założyłam ten temat, ale to problem, który faktycznie nie daje mi spać po nocach i jeść- schudłam już przez to parę kilo :( :D

Gość gość
Jak zacznie plakac wystaw na balkon a jak juz ucichnie to bedziesz miala spokoj na dlugo.

Gość gość
Haha autorka to pewnie ta co załozyła temat " czy sciagacie niemowlakom czapki w hipermarkecie" masakra . . . ale skoro naprawde masz taki problem to odpowiem dziecko dałabym do bujaczka.

Gość gość autorka tematu
Nie, akurat nie ja założyłam temat o czapce :D To ciekawe, będę wiedziała na przyszlość, że tu nie można zadać normalnego pytania, należy najpierw zweryfikować i ocenić, czy przypadkiem nie jest ono zbyt mało ambitne :D Zapomniałam, że to forum dla wyjątkowo mądrych, oczytanych kobiet, które właściwie już rodzą się z wszelką wiedzą potrzebną do wychowania dziecka. Zwłaszcza te, które zamiast starać się o dziecko z mężem w sypialni, żalą się na forum i dziwią, że nic z tych "staranek" nie wychodzi :D

Gość gość
O ludzie, przecież to kafeteria, Autorko, wyluzuj. I tak dostałaś dużo normalnych odpowiedzi jak na tutejsze standardy ;)

Gość gość
no ale temat naprawdę był wydumany. a jak robisz codziennie? w końcu też musisz jeść. dla dziecka tak małego ten dzień w zasadzie nie powinien niczym sie różnić. u nas będzie juz siedzący brzdąc, ale jak zacznie buczeć to i tak wezmę go na ręce i zjem na raty. czyli dzień jak co dzień.

Nie, akurat nie ja założyłam temat o czapce smiech.gif To ciekawe, będę wiedziała na przyszlość, że tu nie można zadać normalnego pytania z ta roznica ze to nie jest normalne pytanie

Gość gość
Jasne ,ze mozna tu zadawac normalne pytania ale twoje akurat jest wyjatkowo głupie :)

Gość gość
Moje mialo 1,5 mca leżało cicho na kanapie :D

Gość Jedynaczka4
Nasze maleństwo w Boże Narodzenie będzie miało ponad 2 miesiące.Jakoś nie zastanawiałam się jak to będzie? Po kąpieli dziecko położę do łóżeczka w pokoju Gdy zacznie płakać na pewno dam jeść (karmię piersią)może położę do bujaczka. Żadnego noszenia na rączki nie będzie na pewno, mimo że będą babcie.

Gość gość
Moje w bedzie pod stolem w bujaczku,wygodniej bedzie go noga bujac :)

Gość hamilananananana
są cztery prawdopodobne opcje: 1) mata(jej ulubiona pozycja na brzuchu odkąd zaczela sie sama przewracac na brzuch mogla by tak lezec caly dzien) 2) krzesełko chicco polly magic 3w1 - opcja dla niemowlaka 3) hustawka graco swing n bounce - nasz nowy nabytek :) 4) u mnie lub u męża na rękach

Gość hamilananananana
w wigilie bedzie miala juz skonczone 6 mcy ale jeszcze nie siedzi...

Gość gość
Normalnie obok mnie na kanapie lezalo, ja siedziałam kolo niej i jadlam a ona lezala

Gość gość
Albo we wózku, w gondoli. U mnie wózek 'jeździ' po całym domu i bardzo się przydaje.

Gość gość
Ja nie brałam dzieci na rece i na kolana ( nikomu nie pozwallalismy dzieci nosic ) wiec obok lezaly

Gość gość
a dlaczego wy nie pozwalacie nikomu nosić tych dzieci?chore to ...

Gość gość
Myślę, że autorka to ta sama, która założyła temat, co zrobić z podpaskami na czas ciąży;).