Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość EVE lina

16 latka i 24 latek jest szansa na udany związek bez sexu na poczatku

Polecane posty

Gość EVE lina

Witam. Poznałam wspaniałego chłopaka który niestety jest starszy ode mnie o 8 lat . Zaiskrzyło między nami od pierwszego wejrzenia ale na początku nie zdawalismy sobie sprawy, ze dzieli nas tak duzo lat .On myslał, że jestem starsza a ja myslałam, że jest młodszy :) ale pomimo tego jestesmy razem, spotykamy się ... Wczoraj był w moim domu pod nieobecnościa moich rodziców którzy akurat wrocili gdy bylismy w kuchni. Przygotowywałam kolacje i był ze mna gdy weszli rodzice. Byli sympatyczni w stosunku do niego zwłaszcza moja mama ... Ale gdy wyszedl zaczeły sie pytania co robilismy itp. Ojciec od razu do mnie, że widac że jest duzo starszy ode mnie i że wie czego chcą mężczyzni w tym wieku od młodych dziewczyn .Powiedziałam im , że nie wspołzyjemy, że nie jestem gotowa itp i zakonczyłam rozmowę. Chłopak mówi mi wprost, ze potrzebuje seksu ale nie naklania mnie do niczego! Gdy sie całujemy to widzę jaki jest podniecony i ma ochotę na więcej . Nie chce by mnie zdradzal ale nie jestem gotowa na seks ! Czy chłopak w tym wieku może wytrzymac bez seksu w związku opartym na miłości ?

Gość gość
mamusie zapytaj,na pewno wiedzy jej nie brakuje.Tutaj beda ci odpowiadac takie co to dla nich seks to chleb z masłem

każdy jest inny, jeden zaciśnie zęby i jakiś czas wytrzyma a inny Tobie podziękuje lub zdradzi. Różnica wieku wg mnie duża, ale różni są ludzie. Ty go znasz więc sama powinnaś sobie odpowiedzieć na to pytanie. A i do niczego się nie śpiesz i nie rób czegoś tylko dla niego.

Gość gość
Dziecko i dorosły facet...powodzenia..

Gość gość
daje ci tydzien gora dwa i sie z nim puscisz

Gość EVE lina
up :( potraktujcie mój temat powaznie :( niech się wypowiedzą chłopcy w wieku mojego chłopaka plisss !! Napiszcie jak wyglada u was życie seksualne i naprawdę nie potraficie wytrzymac długo bez seksu????

Gość gość
To się nie uda, znajdź sobie rówieśnika. On będzie chciał seksu, rodzice mają rację.

Gość gość
Bez seksu można wytrzymać parę tyg. ale nie lat. Nie ma szans. Nie angażuj się. Zajmij się nauką.

Gość gość
wytlumacz mu to, i jak cie kocha poczeka az bedziesz gotowa,ale delikatnie mozesz przygotowac sie na ,delikatne masaze tu i tam,ale nie od razu mu sie oddaj ´bo zostanie na wieki wspomnienie

Gość gość
to wy nic nie robicie nawet orala ło matko biedny chłoptaś :D

Gość gość
to zalezy chyba tez od tego jakie wczesniej prowadzil zycie mial roochanko na co dzien czy moze sporadycznie ?