Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

his infernal majesty

użalania się nad sobą cdn...

Polecane posty

nie chce mi się żyć :( bo: 1 nikt w moim domu mnie nie lubi. Jestem krytykowana na każdym kroku 2 mam niegrzeczne dzieci_podłe wręcz_chyba nie nadaje się na ich matkę :O 3 nie mam pracy a co za tym idzie kasy... 4 stanęłam dziś na wagę :( weźcie mnie zabijcie_jeszcze wam za to zapłacę moimi ostatnimi pieniędzmi... :( :O

Gość gość
Niczym Dziennik Bridget Jones. Dawaj dalej :)

ale co? wqrwiona jestem na maxa bo bachory mam wredne a w domu mnie nikt nie wspiera tylko ciągłe docinki :( a ja sb z tym nie radzę i uciekam się w objadanie :O zjadam całą czekoladę na raz :(

his infernal majesty, dotrwasz. :) Potaplamy się w błotku na Woodstocku i od razu poczujesz się lepiej. Może Kasia dołączy.

Gość gość
glupia prowokacja ! chyba nudzi ci sie! masz dzieci a wiec faceta tez masz, masz rodzine wiec sie nie uzalaj, ciekawe co ma powiedziec ktos kto jest sam?! a jak uwazasz ze masz za zbedne kilogramy to zamiast posilkow jedz kisiel, zrob taki zeby byl gesty i pij zielona herbate

Gość gość
a 50 sztuk durexow 40 zl :) spokoj - bezcenny :D

od kiedy to kobiety są od kupowania durexów? mają 5 i 4 lata. Nie mam faceta, rozstałam się z mężem ponad 4 lata temu, nie dość że mam marne alimenty to jeszcze on nie chce zajmować się dziećmi.

jestem totalnie sama... mimo iż w moim domu mieszka obecnie 7 osób to ja jestem bardzo samotna... mój dzien polega na tym że budzę sie rano i czekam kiedy będzie wieczór żeby móc posiedzieć na kompie... :O

Gość nie chce mi się
his infernal majesty dziś od kiedy to kobiety są od kupowania durexów? Korona by ci z głowy nie spadła, a tak masz co masz i przestań się mazać bo już za późno na płacz.🖐️

Gość nie chce mi się
Woodstock?:classic_cool:

Gość gość
Mów bo zaśniemy

Gość nie chce mi się
To co w takim razie?:)

Gość nie chce mi się
Matko, jaka ty jesteś poryta... :D Powodzenia ze wszystkim i żegnam.:classic_cool:

Gość gość
Ale pieprzysz.

Łatwo wam mówić jak was ktoś kocha i wspiera ... ze mną nawet niechce nikt rozmawiać jak coś powiem to od razu jestem strofowana więc nawet nie mam po co się odzywać...

nie zdajecie sb sprawy jak mi jest trudno! jak się nie ma z kim porozmawiać... zajadam problemy czekoladami :( jak matka wyjdzie np po węgiel to ja kradne czekoladę siadam w kącie i sie obżeram i jem ją ze strachem że ktoś może mnie przyłapać więc przyśpieszam i wyrzucam papierek na dno kosza :(

Gość nie chce mi się
Nie obraź się, ale ciężko się z tobą rozmawia :D his infernal majesty dziś a to już twoje wymysły, szukasz kozła ofiarnego zamiast wziąć się w garść :D Gdyby to była prawda już dawno wzięłabyś nogi za pas i wiała stamtąd gdzie pieprz rośnie, ale oczywiście nie możesz. Bo to, bo sramto i 100 innych powodów :D

Gość gość
ile ty masz lat? ty tak na serio czy nam tu wkrecasz?

Gość nie chce mi się
his infernal majesty dziś Dodaj, że wpadłaś w szał zupełnie bez powodu. Właśnie dlatego cięzko się z tobą rozmawia:D