Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MARCEL

Polecane posty

Gość gość

Tak dam synkowi na imię. Mamusie Marcelków! Jacy są wasi synowie? Uroda, temperament, charakter? Słyszałam,że to żywe srebra i "diabełki" wcielone. Mój jużw brzuszku pokazuje charakterek:-)

Gość Izammmmmm
Ja mamMarcelka! Jest cudowny, slodki, wspanialy

Mój brat ma tak na imię, od dzieciństwa był łobuzem :) ale głowę do matmy ma jak mało kto. Na ulicy w/w imię ma jeszcze dwóch chłopców i jest podobnie, raczej łobuzują i są typowymi ''chłopcami'' :D Jest wysoki o bardzo i ma karnację po tacie (dość opalony bo słońce łapie go już podczas późnej wiosny) , ma silny charakter może dla tego mama często miała z nami kłopoty. Życzę zdrówka dla przyszłej mamusi i Marcelka :) Ps. Mojego brata nazwała na prawdę babcia która lubiła "Gang Marcela" hehe.

Gość gość
Moj kolega ma tak na imie,jest gejem,ale naprawde super jest,o wszystkim mozna z nim pogadac i zawsze mozna na nim polegac.

Gość gość
Sansan12-dziękuję:-*

Gość gość
Mój chrześniak to Marcel, ma 6 lat. Mamy w domu ośmioro dzieciaków ( w tym starszych od niego), ale zdecydowanie - obiektywnie - on jest z nich wszystkich najinteligentniejszy i najbystrzejszy. Przy tym nie jest przemądrzały i dziamdziamowaty, nie jest żadną mazepą, wręcz przeciwnie. Ma umysł ścisły, ostro jara się elektroniką już od najmłodszych lat (jak był niemowlakiem, jego ulubioną zabawką był stary przedłużacz :D). Świetny chłopak, w dodatku jak malowany, śliczny jest. Uwielbiam to imię! :)

Gość gość
Moj Marcel ma prawie 3 miesiace :) na razie moge powiedziec, ze jest sliczny, przeslodki, cudownie sie smieje :) duzo spi, lubi sie bawic, jest 'rozmowny'. Imie jest naprawde super :)

Gość gość
To fajnie czytać takie wypowiedzi:-)wahałam się między Marcelkiem a Gabrysiem, no i będzie Marcel Gabriel:-)jeszcze jest w brzuszku planowo do Świąt ale już nie mogę się go doczekać...i ma już swój kocyk z wyszytym imieniem:-)

Gość gość
Znam jednego dorosłego, zdradza żonę z młódkami :(

Gość gość
masakra siedzicie na tych zwolnienach i nic ciekawego marcelek srelek gabrys no k****a ludzie czemutaka wocha w was?/zaloze sie ze masz srednie max wyksztalcenie.jestes sklepowa albo fryzierka??

Gość gość
Ale w wersji Marcel czy Marceli? Mnie się podoba Marceli, tak elegancko i trochę staromodnie ale z klasą :-)

Gość gość
e tam marcel nie marcel charakter może mieć różny :P

Gość gość
W wersji Marcel:-) a tu widzę,że zawsze się znajdzie na fórum jakiś "łeb"-krytykat,który musi swe 5 groszy wtrącić...nie,nie jestem sklepową ani nawet fryzjerką,i nawet nie na zwolnieniu...

Gość gość
Mój Marcel ( Marceli w akcie urodzenia) jest wg mnie trochę za spokojny mówię mu aby był bardziej przebojowy ale on nie chce ma dużo kolegów widzę jest lubiany , w szkole rewelacyjny uczeń. .Lubi sporty ,czasami nie daje rady go przekonać ma swoje jazdy np tego nie ubierze tam nie pójdzie ,tego nie zje chociażby go przypalali ma swoje NIE i koniec taki uparty to ma od małego. żywym srebrem bym go nie nazwała .

Gość gość
A mój Marcelek to takie żywe srebro,że mamę codzień przed budzikiem budzi...tak się w brzuchu kotłuje:-)

Gość gość
a w brzuchu to mój też się rzucał kopał tak całe dni że mnie żebra bolały ,mój mąż mówił że będzie zawodnik ale nic z tego ,a z kolei drugi spokojny był w brzuchu ale po urodzeniu już nie i nie chodzi mi o płacze tylko tak na co dzień jak błyskawica .