Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja jestem w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam. Planowo miesiączka miała być 8 grudnia. 7 dni wcześniej, prawie codziennie uprawiałam seks z chłopakiem, bez zabezpieczenia, jednak wyjmował członek dość długo przed jego wytryskiem. Gdy doszedł, członek został wytarty a po kilku minutach znowu doszło do stosunku. Mimo, że miałam mieć niedługo okres nic go nie zapowiadało. Zazwyczaj bolały mnie piersi, a dzień przed okresem brzuch, miałam różne humorki i szybko się denerwowałam. Tym razem zauważyłam tylko te wahania nastroju. 8 grudnia (w dniu planowanej miesiączki) podczas pettingu chłopak zauważył na swojej dłoni krew. Po około godzinie lub 2 moja podpaska była jedynie lekko czerwona. W pochwie było sucho a żadnej krwi w ogóle nie było, jedynie śluz tak jakby lekko się zabarwił na ten kolor. Dziś rano okres się nadal nie pojawił i chyba wcale się na to nie zapowiada... Dodatkowo dwa dni temu zauważyłam u siebie grzybicę pochwy, jednak występowała u mnie czasem po pettingu. Kilka dni wcześniej do przedwczoraj, pojawił się bardzo gęsty biały śluz, było go dość dużo. A więc objawy ciąży: grzybica pochwy, krwawienie implantacyjne (???) oraz humorki, czy rzeczywiście to ciąża?

Gość gość
Ile masz lat ? po pierwsze grzybica wraca do Ciebie ,bo przed jakimis zabawami twoj facet musi umyc rece i to porzadnie na grzybice kup masc w patece bez recepty z tym nie ma zartow po drugie moze za mocno sie zabawialiscie i zrobil Ci ranke w pochwie dlatego krwawilas po trzecie zrob test chociaz nie wyglada to na ciaze po czwarte nie baw sie w stosunki przerywane idz po tabletki co kolwiek naprawde lepiej sie zabezpieczac

Gość gość
mam 17 lat, kamień spadł mi z serca jeśli nie wygląda Ci to na ciążę... ;)