Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mojej rodzinie nie podoba się wymyślone przeze mnie imię dla mojej córki.

Polecane posty

Gość gość
Moja.corka ma.na.imie Ninka i wszystkim zawsze sie podobalo :)

Gość gość
Ukrainskie

Gość gość
Nigdy nie dogodzisz każdemu w rodzinie, więc dogódź przynajmniej sama sobie:)Teściowie, rodzice juz mieli swoja szansę na wymyślanie imion swojemu potomstwu więc w ogole nie wiem po co się wtrącają... Daj tak jak miałas w planach i niczym sie nie przejmuj, przyzwyczają się:)

imię jest bardzo ładne, sami tak chcieliśmy nazwać córkę, choć rodzinie się też nie podobało. dobrze, że wybraliśmy inne klasyczne, bo teraz oprócz Majek i Lenek w przedszkolu same Ninki :D

Gość gość
Niech tesciowa zajmie sie.swoimi dziecmi.moja dala swoim dzieciom leszek i wioletka i moj maz ale.imienia nie.powiem jak sie odezwie to jej powiem jakie ona wybrala :O

Gość gość
Powiedz im że muszą się przyzwyczaić bo tak właśnie nazwiesz i tyle. Oni nie mają nic do powiedzenia bo to przecież ty to dziecko rodzisz:-)

Gość gość
Mam w najbliższej rodzinie 4 Niny - Teściowa Nina - zdrobnienie od Janiny, najstarsza szwagierka - Nina od imienia Antonina [wśród koleżanek nazywana również Tosią [zdrobnienie Antosi] i najmłodsze pokolenie, dwie Niny na cześć imienia babć - już zarejestrowane jako samodzielne imię Nina. Czy ładne? Wszystkie imiona są ładne, co by to było gdyby wszyscy mieli takie samo imię? Pamiętam jak urodziłam syna, modne było wówczas m.in. imię Sebastian. A mnie to imię kojarzyło się z moim dziadkiem, starym człowiekiem, aczkolwiek mającym piękny życiorys. Trzeba było lat, aby docenić dziadka, dzisiaj mój wnuk dumnie nosi jego imię. Anna, czyli Ania - nadano mi imię na cześć Ani z Zielonego Wzgórza.

A my chcemy nazwać nasza córkę Balbina i mamy duzo przeciwników :( ale sie nie poddajmy. Nam sie podoba:)