Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie mam pojęcia jaki i za ile kupić wózek. Pomóżcie proszę! :(

Polecane posty

Gość gość

Budżet mam ograniczony, ale tak do 400 zł mogę wydać, oczywiście wolałabym wydać mniej, ale chcę też kupić coś dobrego i za jakość zapłacę. Mieszkam na pierwszym piętrze w bloku, to będzie moje pierwsze dziecko. Na co zwracać uwage, kupić nowy czy używany? Jakim kryterium się kierować? Pomóżcie mi dziewczyny z doświadczeniem, proszę, będe bardzo wdzięczna!

Gość gość
za 400 zł samą gondolę czy ze spacerówką? Jak 2w1 to sorry ale porządnego nie kupisz.

Gość gość
kup lexusa, te z przebiekgiem do 300000 sa ok

Gość gość
za 400 zł nowego wózka na bank nie kupisz... nawet z używanym będzie lekki kłopot...

Gość Mamuśka111
Euro Cart Passo poszukaj używanego może znajdziesz coś tańszego... Przede wszystkim musi się lekko prowadzić być stabilny i w miarę lekki jak mieszkasz w bloku...

Gość gość
owszem nie kupisz używanego wózka za 400 zł od kogoś kto za nowy dał 3 tysiące ale za taki co w sklepie kosztował do 1 tys już kupisz spokojnie po jednym dziecku nie bedzie zużyty. Jeżeli moge ci doradzić to te nowoczesne wózki nie nadaja sie do niczego (chodzi mi o te 3 w 1 gondola spacerówka nosidełko wymieniane na stelażu) owszem są ładne i możesz poszpanowac ale np gondola jest mikroskopijna 6miesieczne dziecko ledwo sie w niej miesci, moj syn bardzo polubiał zasypianie w wózku z bujaniem niestety bo inaczej nie zasnął i np takim wózkiem nijak nie pobujasz. ja miałam uzywany edrema duża gondola zasypiał w nim do około 1,5 roku troche sie ciężko bujało bo był na spreżynach szukaj takiego na paskach jest lżejszy i dobrze sie buja, dla mnie wózek ma byc wygodny i służyć na długo a nie tylko do szpanowania na spacerze ale niektórzy myśla inaczej

Gość gość
Kup używany wózek z samą gondolą, bo będziesz ją tylko używać do mniej więcej 6-7 miesiąca życia dziecka i nie ma sensu kupować nowej, w tym czasie odkładaj sobie na wózek spacerówkę, a tą lepiej kupić dobrą, nową, ponieważ posłuży ci jakiś czas albo zamiast takiej dużej spacerówki kup sobie małą typu "parasolka" z rozkładanym oparciem, ta ci posłuży nawet do 3 lat.

Gość gość
dokładnie jak pisze kolezanka wyzej. wjedz na allegro, wozek z gondola kupisz juz do 200 zł uzywany np mutsy czy roan

Gość gość
wielofunkcyjne są okropne. kto buja dziecko w wózku? wózek jest do spacerów a nie do usypiania dziecka więc po cholerę opcja bujania. wózki 3w1 są naprawdę świetne są po prostu wygodne. Za 400 zł ciężko używany kupić ja swój sprzedałam używany za 1000zł a nowy kupiłam za prawie 4000zł... Kuzynka miała tako jumper w miarę się sprawował mówiła kupiła używany za 500zł.

Gość gość
gdybys miała dziecko które ma kolke przez 7 mcy swego poczatkowego życia i nic by go nie uspokajało poza bujaniem w wózku to byś wiedziała po co gościu wyżej. te nowoczesne sa do kitu nawet nie mają przekładanej rączki i jak np idziesz na spacer i dziecku świeci słońce w twarz to musisz gondole przestawiać na stelażu i tak wkółko a te zwykłe maja przekłądaną raczke i jest spokój

Gość gość
pewnie bujacie te swoje dzieciaki nawet i do pełnoletności. A myślisz że po co są parasolki w tych wózkach? Własnie jak świeci słońce to sobie taką parasolkę otwierasz i słońce nie świeci. Te wiele funkcyjne to kupują ci których po prostu nie stać.

Gość gość
troche nie masz racji gościu wyżej że nie stac , bo ja właśnie mam akurat obydwa wózki i ten 3w1 i edreme i wiesz co ten 3 w1 użyłam może ze 3 razy przez 1,5 roku a edreme non stop, właśnie ze względu na możliwośc bujania i dużej gondoli i możliwości przekładania rączki bo jakby nie było parasolka niewiele daje gdy słońce świeci prosto na dziecko dopiero wtedy jest gorąco i duszno jak jest zwrócone centralnie w strone słońca a i przed wiatrem nijak nie chroni

Gość gość
ale nie zakłada z marszu, że bez bujania nie uśnie. mój syn też miał kolki i we wózku dostawał szału więc reguły nie ma. a przekładana rączka miła jest, ale jak przychodzi taki wózek podbić na krawężniku to jajo zniesiesz. za 400 kup uzywany, samą gondolę kupisz bez problemu. jeśli wiesz, ze nie dasz rady uzbierać na spacerówkę to kup ten 2 w 1. tylko bierz pod uwagę, że jednak taki wózek będzie ważył znacznie więcej niz typowa parasolka, nawet solidnie zbudowana. nie wiem, jak inne dzieci, ale mój syn jak miał 6 m-cy musiał byc przesadzony do spacerówki bo z gondoli juz się wychylał i mógł mi fiknąć.

Gość gość
Poszukaj na allegro tylko używane niektóre są naprawdę w super stanie ja za 400 zł wypatrzyłam co najmniej kilka z gondolą a potem przekładany na spacerówkę sama zamierzam kupić wózek używany nie widzę sensu kupna nowego

Gość gość
Ja miałam kupywać nowy ale tak z ciekawości przejrzałam allegro i znalazłam wózek 3 w 1 za 300zł i w stanie idealnym.. jeszcze chciała mi wanienke dołożyć ale był mały problem z transportem..w necie taki sam kosztuje 1790zł sama sie zdziwiłam że udało mi się takie cudo nabyć za takie psie grosze.. praktycznie za darmo...tak wiec poszukaj na allegro bo tam naprawde mozesz znaleść ekstra wózek z całym wyposażeniem za parę groszy..

Gość gość
Moja siostra ma ten wózek z linka i powiem tak- ładnie wygląda na żywo, Jasne nie tak jak te nowoczesne cacka, ale dziecku w nim wgodnie, pompowane opony plus fajnie buja :) Sama wzięłabym od niej ten wózek ale ma kolor dla dziewczynki a ja bede miała synka :) P.S. Koła nie są skrętne.

Gość gość
Gdybym teraz kupowala, to wolalabym kupic jakas tam gondolke i wypasiona spacerowke. Mialam jedo i sluzyl nam 5 miesiecy, spacerowka w nim nie odpowiadala synowo, musialam kupic parasolke. Polecam kupic za to 400 zl np.uzywana gondole i odlozyc na super spacerowke przez te ok.6 miesiecy.