Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Grypa czy przeziebienie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam żółty katar z ńosa, suchy kaszel, bol głowy, zatkane uszy, stan podgorączkowy 37,6 :/ czy to sa objawy grypy czy przeziebienia ?z góry dziekuje za odpowiedz

Gość gosc

Warto pomyśleć o inhalatorze Novama Familino Pro. Nieawaryjny, nieskomplikowany jeśli chodzi o samo przygotowanie inhalacji i czyszczenie po użyciu. Ma świetne wygodne maseczki (dla dorosłych i dla dzieci), które dobrze przylegają do kształtu twarzy przez co nie traci się niepotrzebnie mgiełki.

Gość Gość

Latem ciągle kicham, więc inhalatora używam często. W tym roku wymieniłem na Novama Familino PRO i sprawdza się znakomicie. Pracuje w świetnym trybie i nie trzeba jakoś specjalistycznie oddychać. Szybko się człowiek przyzwyczaja do pracy urządzenia. Ulga na cały dzień dosłownie.

Gość njn

U mnie w przedszkolu wszystkie mamy miały inhalatory Familino Pro i też sobie wzięłam. Najbogatszy zestaw akcesoriów na rynku i nie trzeba dziecka uczyć specjalnego oddychania. Maseczka szczelna i pasuje też do twarzy dorosłego człowieka. Na leczenie tchawicy, płuc, oskrzeli, praktycznie wszystkich regionów górnych i dolnych dróg oddechowych. Akurat mam kilka rzeczy w domu od włoskich producentów i to też mnie częściowo przekonało.

Gość Miśka

Trudne pytanie. Jak dla mnie to bardziej przeziębienie ale diagnozę powinie wystawić lekarz 😉 A jeżeli nie chcesz się do niego udać to polecam wypróbować Pelafen. Na mnie zawsze te tabletki świetnie działają. Nie raz uratowały przed L4 😛