Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam ani jednej koleżanki bo kobiety to straszne mendy

Polecane posty

Gość gość

mam tylko 3 kolegów, gadam z nimi tak jak mogłabym gadać z koleżankami, dlaczego nie mam koleżanek? miałam 5, 3 z nich uważałam za przyjaciółki , ale : - u jednej pojawił się chłopak -- ja byłam niewidzialna - u drugiej -- pojawila się zazdrość, że ja zawsze wszystko mam a ona musi na wszystko zapracować - u trzeciej - trzecia poznała nowe towarzystwo, znudziła się mną i tak zawsze uważała się za lepszą ode mnie, bo miała co roku calą wymianę szafy, same markowe ciuchy, mnóstwo zabawek, a ja jak uboga krewna, ona w liceum na obiadki chodziłą na sałatki do maca a ja jadłam kanapki z domu... miałam jeszcze 2 koleżanki, jedna okazała się pazerną złodziejką i oszustką druga hm nie miałam z nią o czym gadać, ale ogólnie była poczciwa a kolegów mam takich, że nie kończą nam się tematy do rozmów, czasem pijemy razem, żartujemy, jest smiesznie, pewnie przez to nigdy nie będę mieć chłopaka, bo jaki zaakcpetuje moich 3 kumpli, no ale trudno.

Gość Paweł 22 lata
spoko, w końcu ja będę Twoim chłopakiem :classic_cool:

Gość gość
Ja mam 35 lat i żadnej przyjaciółki. Ale powiem ci ze faceci są nie lepsi, jak tylko się okaże ze czegoś potrzebujesz to potrafią nie odbierać telefonu, koledzy z którymi podobno można było konie krasc

Gość gość
W tym kraju jedynym źródłem radości jest nieszczęście innych

Gość gość
Bo takie są właśnie kobiety :P

Gość gość
No i dobrze, zazdrosnym babom mówimy cześć :D Ja też mam samych kolegów, oni mają następnych kolegów i tak sobie miło razem spędzamy czas :D a jak mam ochotę porozmawiać z inną kobietą to idę do babci :P

Gość gość
czyli z trzech koleżanek (na podstawie których oceniłaś wszystkie kobiety) dwie cię po prostu olały? Może z tobą jest coś nie tak, hm?

Gość gość
chciałabym mieć koleżanki , z facetami nie będę przecież gadac o innych facetach, z babcią też nie :P to wspolczuje , ze masz takich kolegow, ja miałam wlasnie takie koleżanki - jak cos trzeba to wydzwanialy sto razy a jak ja cos potrzebowałam to nagle chore, zajęte, nieodbierajace :D koledzy mnie nie zawiedli jeszcze Paweł 22 lata - za młody jesteś

Gość gość
zakladam ze ty kobieta NIE jestes? :classic_cool:

Gość gość
jeżeli uważasz, że ze mną jest coś nie tak bo olała mnie z powodu a) tego, że byłam biedna b) że znalazła chłopaka i nie miała dla mnie czasu to gratuluję dedukcji kobietko :D właśnie dlatego nie mam koleżanek 🖐️

Gość gość
Ja myślę ze mamy cos z glowami źle sobie dobieramy towarzystwo. Kiedyś poznalam taka uczynna kobietę ale mi psychicznie nie odpowiadała. Może do tego trzeba dorosnac. Teraz żałuje ze nie podtrzymalam tej znajomosci

Gość gość
jestem kobieta i co? niekazdemu psu na imię Burek, tak samo kobieta kobiecie nierówna wydaje mi się, ze takie jak ja, jak dziewczyna z 13:10 i 13:15 tez sa fajne rowne babki, po prostu nadajemy na innych falach niż większość zwykłych kobiet, dlatego tak jest, nasza komunikacja nie opiera się na świergoleniu o d***e maryny, o kosmetykach i plotkach dlatego nie mamy koleżanek no i nie jesteśmy fałszywe, fałszywe maja najwięcej koleżanek ;)

Gość gość
gdybyś była dobrą koleżanką nikt by cię nie olał, sama sobie takie znajome wybrałaś i dziwnym trafem one jakoś mocno się do ciebie nie przywiązały. Szukaj problemów w sobie, a nie obrażaj wszystkich kobiet. Ewentualnie masz racje, wszystkie jesteśmy mendami (z tobą na czele).

Gość gość
Ja tam z babcią gadam o wszystkim :P ale też bym chciała mieć chociaż jedną koleżankę w podobnym wieku, żeby iść na zakupy itp., miałam wcześniej przyjaciółkę, niestety pojawiły się u niej te same symptomy, co u Twojej pierwszej i drugiej :o Taką jak Ty spotkać w realu i mogłabym się "zakoleżankować" :D

Gość gość
Tez tak myślę.

Gość gość
Już sączy się jad :D Nie potraficie przyjąć kryrtyki drogie panie, tylko i wyłącznie przerzucać ją na innych :D dlatego was nie lubię i nie będzie koleżanek. A prawda jest taka, że jakby z autorką albo ze mną było coś nie tak to mężczyźni by nas nie trawili, a mnie wręcz uwielbiają i tu jest ten ból d**y :D

Gość gość
Nie mów tak ze gdyby była dobra koleżanką to by jej nikt nie olal. To bzdura. Po prostu ludzie się boją otwartych , prawdomownych ludzi i głębszych relacji.

Gość gość
nadajemy na innych falach niż większość zwykłych kobiet, dlatego tak jest, nasza komunikacja nie opiera się na świergoleniu o d***e maryny, o kosmetykach i plotkach dlatego nie mamy koleżanek no i nie jesteśmy fałszywe, fałszywe maja najwięcej koleżanek oczko.gif x haha równie dobrze mogłam to napisać ja :D 100% prawdy

Gość gość
Z przyjaźnią to trochę tak jak z miłością. Ta osoba musi być podobna, fizycznie, psychicznie i jeszcze mieć podobne problemy. Bo w sumie zainteresowania mogą być ciut inne

Gość gość
Chyba w ogóle trzeba mieć problemy bo to najbardziej spaja ludzi. Ludzie teraz nie maja żadnych problemów i są przez to glupi

Gość gość
Po prostu ludzie się boją otwartych , prawdomownych ludzi i głębszych relacji --- masz rację! ja jestem szczera bardzo, jak koledze powiem coś w stylu "źle dziś wyglądasz" , albo "ale masz śmieszne coś..." itp. to się nabijamy z tego, oni ze mnie też, a z koleżankami? jak raz jednej powiedziałam coś szczerego to się obraziła na 2 dni :D a później gdy jej kadziłam to znowu źle, bo "ona nie lubi nieszczerych osób" ;D odkad nie przypodobuje się nikomu na siłę to nie mam koleżanek i tyle, na co mi takie księżniczki? nie jestem facetem, żeby za nimi latać

Gość gość
Boja się strasznie wszystkiego co nie jest komplementem. Nie rozumiem tego, bo krytyka jest potrzebna i w sumie najwięcej się zawdzięcza takim ludziom, możesz się zmienić tylko na lepsze.

Gość gość
a faceci tacy super? większość sie z wami zadaje bo was chce przelecieć a jak nie maca was to znaczy, że jesteście dla nich brzydkie i obgadują waszą urodę z kumplami, jak sie słyszy co faceci mówią o kobietach a raczej o "dooopach" to uszy więdną co by tej "dooopie" zrobili, i kulturalni faceci też tak robią, tylko oczywiście jak was z nimi nie ma i jak są z kumplami

Gość gość
to prawda, kolezanki nie nadają się na przyjaźń, bo sa zbyt egoistyczne, fałszywe i nie zalezy im.

Gość gość
a faceci chcą tylko dobrac sie do majtek no chyba, że jesteś brzydka to cie wezmą na kumpelę bezpłciową

Gość gość
Chcieć to mogą, ale jak wiedzą że nie ma takiej możliwości to z reguły przechodzą na stopę przyjacielską. I uwierz, że facet jeśli ma z kobietą o czym pogadać, może pożartować na luzie, podroczyć, to mogą się po prostu zaprzyjaźnić ;) chociaż podejrzewam, że gdybym wyraziła chęci, to większość by się skusiła. Ale tak na co dzień to wystarczy im, że popodziwiają wdzięki, pokażą się w towarzystwie ładnej dziewczyny i spędzą miło czas i nie musi być w tym podtekstów ;)

Gość gość
wiesz, nie wsyzstko jest takie jak myślisz,że skoro się z toba koleguje to albo chce przelecieć albo jesteś brzydka :O płytkie masz myślenie :O ja mam przystojnego przyjaciela, sama jestem atrakcyjna ALE - ale jest takie : nie jesteśmy w swoich typach :D ja wolę blondynów on woli niższe niż ja i co? można się przyjaznic? można