Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO MĘŻCZYŻNI ZDRADZAJĄ?

Polecane posty

Gość gość
Bo mają na to chętne .

Gość gość
dlatego ze chca sie z toba pozegnac a brak im odwagi cywilnej zeby ci to powiedziec wprost

Gość gość
Bo spotykasz kogos i bum ,większość nie zdradza z przypadkową chetną jak ktoś wyżej napisał .

Gość gość
do co to znaczy i bum?:)

Gość gość
kobiety doprowadzają facetów do tego albo przez własne zaniechanie albo przez wykorzystywanie słabości

Gość gość
Może być srum jak nie pasuje bum

Gość gość
jednym slowem jak nie mam pieniedzy bo maz mi nie daje to spokojnie moge isc krasc bo mnie do tego doprowadzil przez wlasne zaniechanie?

Gość gość
Jest masa powodów, pewnie każdy ma inny, ale u podstawy zdrady leży bardzo żałosna cecha charakteru tych ludzi - są tchórzami i nie mają szacunku do innych.

Gość gość
głównie dla przyjemności i "nowości"

Gość gość
bo są zwykłymi śmieciami, nudzą ich domowe obowiązki , zmęczone żony,które same musza pracować ponad swoje siły, MĘŻCZYZNA,KTÓRY ZDRADZA NIE WART JEST FUNTA KŁAKÓW:classic_cool:

Gość gość
do]13:54] srum to znaczy SRUM POD SIEBIE:D

Gość gość
a jak któryś ma leniwą żonę?

Gość gość
może odejść, nie musi jej zdradzać

Gość gość
a co ma lenistwo do zdrady? masz dosc d**y to ja zostaw

Gość gość
Pitolisz. Jedna baba na całe życie to wbrew naturze zdobywcy ! Geny i tyle. Jedną się kocha, szanuje i trzyma w domu - a inne bezinteresownie dyma.

Gość gość
Nie jestem kochanka ani zdradzana zona ani zona wcale ale powiem tyle, wina zawsze lezy po obu stronach - i meza, i zony.

Gość gość
Wina po obu stronach -ŻONY i TEŚCIOWEJ :P

Gość gość
Zdradzam, ponieważ żonę zaraz po ślubie rozbolała głowa. Wydaje jej się, że skoro ona nie chce, to i ja się obejdę. Miałem dość proszenia o seks. Raz na dwa miesiące, byle szybko, lodzik to perwersja, minety nie chce bo się nie goliła. Gwoli ścisłości-nie przeszkadzało mi, że się nie ogoliła. Wytrzymałem prawie dwa lata na ręcznym. Trafiła się okazja-skorzystałem i korzystam do dziś. Żona zadowolona, że dałem jej spokój. Nawet nie przyjdzie jej do głowy, że mam kochankę. Niektóre z Was kobiety są bardzo samolubne! Wydaje się Wam, że po ślubie facet staje się kolejnym meblem. Duży błąd!

Gość gość
- Bo są takie modele co to każdą nawet najbrzydszą, najgłupszą wypukają bo mają nie tylko takie potrzeby fizyczne ale muszą się też dowartościować. ( Do tej grupy zaliczamy tez tych którzy jakby mogli to by małpę wypukali) Czy kobieta jest biedna w tej sytuacji. Niekoniecznie bo ten typ się specjalnie nie kryje. Baba udaje że nie widzi, wybacza itp. - Bo są takie sytuacje że facet, kobieta zresztą też tkwiący w hmm średnio udanych związakch, po prostu trafiają na kogoś w swoim typie nie tylko pod względem urody ale osobowości i działa chemia, instynkt. Dla czegoś takiego facet i kobieta jest w stanie porzucić dotychczasowe życie. Czy mi szkoda żony/męża - Tak. - Bo są tacy, co to mają fajne życie, fajne dzieci, fajną niby żonę ale zimną jak lód i niechetną jak cnotka niewydymka, a potrzeby są. Taki facet zdradza ale nie zostawia. Czy mi szkoda żony NIE.

Gość gość
żonę się kocha,kochankę przelatuje:(

Gość gość
obciąć takiemu przy samej d.......:D