Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edytaaaa

Podkład Estee Lauder

Polecane posty

Gość edytaaaa

cześć dziewczyny, zastanawiam się ostatnio nad kupnem podkładu estee lauder double wear ale nie wiem zupełnie na jaki odcień się zdecydować. do tej pory używam podkład loreal odcień W3 i nie wiem który odcień z estee by mu odpowiadał a chciałabym bardzo zbliżony, jak myślicie?

Gość gość
najlepiej przejdź się do drogerii i tam dobiorą Tobie odcień podkładu lub zamów sobie kilka próbek tego podkładu i sama sprawdzisz. Ja mam odcień sand, bo mam zółtawy kolor skóry, a ten odcień został specjalnie stworzony dla Azjatów. Ogólnie podkład polecam, bardzo trwały.

W douglasie Pani dobiera i robi próbkę w słoiczku. Ja mam pale almond. Nie ma ma rynku lepszego podkladu i warto kupić:) A L'Oreal są przereklamowane, w dodatku niewydajne. Mi estee starcza na 3 miesiące. Nikt Ci tu nie powie jaki jest odpowie jaki kolor jest podobny do w3. Rusz tyłek i sobie dobierz na nowo.

Gość gość
w salonie Estee w galeri katowickiej dopiero dowiedziałam się ze double wear sa 4 rodzaje i tyle kolorow,nie polecam probek,na miejscu dobierają tam i rodzaj i nr koloru a jeszcze go nakladaja na twarz