Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia 93

Wyciągam z MOPSU i ZUSU tyle co wy zarabiacie miesięcznie

Polecane posty

Gość Kasia 93

I niedługo dostane mieszkanie socjalne. Wy musicie na wszystko zapierdalać ja mam wszystko za darmo :)

Gość gość
a ja wyciągam z mopsu i funduszu alimentacyjnego jedną pensję a drugą zarabiam:) A do tego mogę sobie pozwolić na kredyt bo mam stały dochód, a ty kredytu nie dostaniesz na zasiłki i renty. Mam reż duże mieszkanie komunalne :P

Gość Kasia 93
Po co mi kredyt, niedługo dostane mieszkanie na wszystko mi starcza nie potrzebuję kredytu.

Gość gość
zdradz szczegóły... tez bym tak pociągneła trochu zus i mops jestem w ciązy jedno dziecko mam i nie mam śluubu. umowa konczy mi sie z dniem porodu

Gość gość
a ile dostajesz ? miesiecznie mi z zusu daja 1800 zł ale nie wydaje mi sie ze to jakas wygrana na loterii ...... uważam że to krzywdzące :/ bo np. mój tata opłacał podatki itd. nie dożył emerytury gdzie powinna wynosic okolo 3 tys a oni mi placa tylko 4 lata te gowniane 1800zł hmm ciekawe ile tata im napchał pzez całe swoje zycie bo watpie ze sie przez te 4 lata wyplaca

Gość gość
Noi co. Chwalisz się ale zato jesteś nied***bany. Niedorobiony i dostajesz pieniadze i przydupcony jak paczka gwozdzi K U R W O

Gość Kasia 93
Renta socjalna ok 700 zł zasiłek rodzinny i z funduszu alimentacyjnego. Pierwsza ciąża cała na l4 później macierzyński teraz druga ciąża też od początku zwolnienie.

Gość Kasia 93
Nie chwalę się tylko pokazuję jak można żyć na takim samym poziomie jak pracując za najniższą krajową. Ja nie pamiętam kiedy byłam w pracy a kasę dostaje co miesiąc.

Gość gość
a ja pracuje 5,5, 6 h dziennie i zarabiam 2 tys euro, 8 tysiuecy! a ceny w sklepach takie same jak w polsce, zarabiacie 4 razy mniej a musicie za wszystko placic tylke samo co w de. dziekuje dobranoc!

Gość Kasia 93
No właśnie w Polsce w ogóle nie opłaca się pracować no ale nie każdy może wyjechać i trzeba sobie jakoś radzić :)

Gość gość
ile dokładnie wyciągasz?

Gość Kasia 93
Około 2000 zł miesięcznie, nie są to może jakieś duże pieniądze ale da się przeżyć.

Gość gość
to masz kilkoro dzieci? Z funduszu alimentacyjnego sie duzo nie dostaje, cos mi nie pasuje