Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem już jaki prezent mój facet da mi pod choinkę. Suszarkę z Lidla za 59zł

Polecane posty

Gość gość

i majtki koronkowe za 17.99... znalazłam dziś gazetke z lidla w ktorym byl wczoraj i pozaznaczal co ma kupic na swieta w prezencie, kolo suszarki i majtek jest moi imie, moim rodzicom kupi portfel dla mamy i sweter z dodatkiem kaszmiru dla taty, swojej mamie jakies p*****ly do kuchni

Gość gość
nie wiem jak możesz dawać się tak poniżać facetowi? prezentów poniżej to nawet nie przyjmuję i póki nie dostanę ego co chce o nie mówię moim facetom, że ich kocham i każdy pęka. Faceci tak potrzebują usłyszeć, że się ich kocha, że zrobią dla tego wszystko.

Gość gość
Wedlug mnie prezent ma byc niespodzianka na swieta a Ty juz wszystko wiesz.Fajne to?ja wolalbym poczekac

Gość gość
bożż co za jołop z twojego faceta :O daje się złapać na tym co kupi... do tego jakiś tandetny badziew za grosze :O

Gość gość
a co jest złego w tych prezentach bo nie rozumiem ? wy pewnie dajeie sobie pod choinke smartfony i zegarki za 5000zl :D

no przecież tu nei chodzi o wiarę, o rodzinę i bliskich, tu chodzi o to co zawsze - o kasę, by jak najwiecej zgarnąć dla siebie ....

Gość gość
ja nie dostane zadnego prezentu

Gość gość
to przecież normalne, że gdy kupuję komuś ekskluzywny i elegancki prezent chcę równie piękny i atrakcyjny, a nie jakaś badziewiasta lokówka z 50 zł, nie mówiąc o jakimś swetrze z sieciówki piątego sortu dla ubogich z przytułka :O

Gość gość
polaczki wieśniaczki, że aż słoma z butów wystaje cebulaki z****** buhahah

po to dajesz żeby dostać, czy dajesz bo chcesz dać? naucz sie tej prostej sprawy, prezent to dar, nie oczekuj niczego w zamian, bo wteyd to eni prezent a wymiana dóbr.

Gość gość
Ale z Ciebie beznadziejna laska. A to jest Twój chłopak, czy sponsor? Współczuję chłopakowi takiej dziewczyny jak Ty. Zauważ, że do obdarowania prezentami na święta ma się co najmniej kilka osób, a nikt banku nie obrabował. Nie jesteś pępkiem świata, zejdź na ziemię księżniczko. Zostaw chłopaka i znajdź sobie żonatego sponsora, dostaniesz droższy prezent, tyle, że miłości nie będziesz mieć. A ten prezent wcale do najtańszych nie należy.

Gość gość
ja nigdy nie dostałam prezentu

Gość gość
powinnas sie cieszyc, moglas nic nie dostac :)

Gość gość
jesteś beznadziejna - szkoda, że nie znam twojego chłopaka bo od razu bym mu powiedziała jaką pustą laskę trzyma u swojego boku.... powinien ci jeszcze nasrać do tej suszarki.