Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dni niepłodne

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny mam pytanie, okres mam równo 25, mam tak równo od 4 miesiecy moje dni trwają 30 dni. Chce uprawiac 18 listopada seks z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, kilka wpchnieć a potem zakladam prezerwatywe. Co myślicie ryzykować ?

Gość gość
Na moje ciazy nie bedzie

Gość gość
Pamiętaj, że nawet jeśli ma się regularne cykle, to owulacja może się przesunąć. Najlepiej dlatego sprawdzać to sobie na bieżąco. Z własnego doświadczenia mogę polecic mikroskop owulacyjny np Afrodytę

Gość gość
Słyszałam różne opinie o tym testerze. Niektóre kobiety chwalą a inne mówią że nie działa. Nie wiem co o tym mysleć.

Gość gość
Mam ten tester. Nie ma odczynników chemicznych, więc jak może nie działać? :) Przypuszczam, że kobitki coś źle robiły jeśli mówiły że nie działa. Albo miały spore problemy hormonalne.

Chce uprawiac 18 listopada seks z moim chłopakiem bez zabezpieczenia, kilka wpchnieć a potem zakladam prezerwatywe. To jest seks bez zabezpieczenia? :) To, że facet ci włoży nie znaczy, że w ciążę zajdziesz. Za dużo czytałaś porad Bravo i dziwnych programów typu "Ciąża z zaskoczenia". :O

Gość gość
Co do testera. Też nie wiem jak on może nie działać...w budowie jest prosty jak budowa cepa :) w użytkowaniu tak samo, ale trzeba przeczytać instrukcję, a nie robić wszystko na czuja...

w grudniu pisze, ze w listopadzie chce uprawiac seks.. przez rok mozesz sie rozmyslic dziewczyno.. daj spokoj. nie pytaj o teraz tylko blizej pazdzizernika przyszlego roku.. wtedy lepiej zapamietasz :)