Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onon24

otyłosc a miłosc

Polecane posty

Gość onon24

Czy waszym zdaniem mocno otyły facet ma szanse poznać fajną dziewczynę?

Gość gość
Moze i ma. Mam kolezanke, mloda jest, ale d**e ma jak szafa a nogi jak dwie grube bele, a wozi sie z typem majacym kupe szmalu i wpatrzony w nia jak w obrazek, a ona ani urody nie ma szczegolnej, figury tym bardziej. ale moze on lubi wielkie gabaryty, kazdy moze miec swoj fetysz :P

gość dziś ale cie skreca zazdrosc hahahaha widzisz cos ci napisze ze gruby zawsze moze schudnac a glupim sie pozostaje wez to sobie do serca :P Autorze a nie prosciej sie zabrac za siebie zamiast zastanawiac sie czy masz szanse ?

Gość onon24
jestem w trakcie odchudzania. Zrzuciłem 17 cm z pasa jak narazie, ale jeszcze sporo jest...

no rozumiem ja tez schudlam 30 kg dasz rade i Ty a ile wazysz obecnie i ile masz wzros.

Gość onon24
mam 24 l, 185 cm, jakies 130 kg i 137 w pasie (wiem, okropne to, sam niewiem jak sie to stało :( )

przestan dramatyzowac wcale nie okropne Jestes wysoki wiec mysle ze te 85 90 kg mozesz wazyc spokojnie ja mam 172 i wazylam 104 kg nie wygladalam jak potwor no ale duza bylam mam to szczescie ze ten tluszcz bo tak to nalezy nazwac rozkladal mi sie rownomiernie i nie wygladalam az na tyle kg kazdy sie dziwil dzis waze 73 kg mam do zzucenia jakies 4 lub 5 kg ale wygladm dosc szczeplo Jestes na jakiejsc diecie ?

Gość onon24
Tak - 1000 kcal, bez żadnego niezdrowego jedzenia +aeroby +siłka. Jeżeli chodzi o moja budowę to w zasadzie nie widać tego tak mocno, kilka lat treningu na siłce spowodowało, że jestem mocno barczysty i silny tylko ten brzuch :( narazie to masakra nago. Ale kiedyś centymetr krawiecki wychodził ponad skalę (ma 150 cm) kiedy mierzyłem brzuch, a teraz juź nie :)

kurde to jestes w moim typie :):Psluchaj ja tez to stosowalam a wlasciwie stosuje bo mi wiecej nie trzeba juz jedzenia Odstawilam calkiem slodycze,nie slodze,nie jem pizzy itp,nie pije cooli tylko woda i owocowa herbata,ograniczam smazenie do minim.i jem jak najmniej preztwoone produkty.Trzymam za Ciebie kciuki uda Ci sie na pewno :)

no a jesli chodzi o brzuch to wiadomo problematyczny jest potem skora zostaje mi sie udalo zredukowac cwiczeniam i brzuch mam calkiem calkiem no ale podobno to uwarunkowane genetycznie Znam dosc szczuplych facetow a brzuch 6 mies ciazy

Gość onon24
No to ja właśnie jestem taki typ - nie mam otłuszczonych nóg i rąk (może trochę tylko), ale problemem jst właśnie brzuch. Dziękuje w ogóle za Twój odzew, potrzebowałem tego żeby z kimś pogadać na ten temat :)

nie ma sprawy ja wiem doskonale jak wsparcie jest potzrebne nawt przez neta

Gość gość
Pewnie, że ma szansę na dziewczynę :) ... Mój mąż jest prawie identycznej budowy jak Ty ... ma 186 cm wzrostu i waży 134 kg. Nie ma grubych nóg i rąk tylko większy brzuszek. Ja go uwielbiam i nie zamieniłabym na żadnego innego chudzielca albo typowego mięśniaka. Strasznie mnie pociąga i bardzo mocno go kocham.

Gość gość
Czyli jesteś "misiem" :-) sama takich lubię i zauważyłam, że nie tylko ja jedna :-)

Gość gość
Wiele kobiet lubi taki typ mężczyzny ... Mój mąż zawsze miał duże powodzenie u kobiet i nadal ma.

Gość onon24
Wiecie głupio się przyznać ale przez te moje kompleksy, nawet nigdy nie odważyłem się podejść do dziewczyny. Mam wrażenie że oceniłaby mnie tylko przez pryzmat mojego nadprogramowego ciała, że bała by się seksu ze mną, że nie chciała by mnie poznać, również przez stereotypy jakie istnieją w społeczeństwie na temat otyłości (równorzędny brak higieny etc.)

Gość gość
Moj facet ma 1.80 wzrostu, szeroki w ramionach, proste nogi i nieco wystający brzuch na ktorym lubie glowe położyć jak na miękkiej poduszce. Nie każda kobieta liczy na schwarzeneegera bądź innego adonisa a nie znam żadnej kobiety ktora lubi całkiem szczuplych mężczyzn

Gość gość
Nie masz żadnych szans nawet na desperatkę, a co dopiero na "fajną", co pewnie oznacza w miarę atrakcyjna fizycznie. Gdybyś był starszym panem, to może, ale chłopak 24-letni?! Zapomnij.. I nie ma co robic analogii, ze grube kobiety mają branie- autor nie jest kobietą i o ile gruba dziewczyna zawsze znajdzie jakiegos tam amatora, to młody brzuchaty chłopak ma szanse bliskie zera. Odchudzaj się.