Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

lubię swoją pracę

Polecane posty

Gość gość

Bez kitu bardzo ją lubię i dlatego tak się boje że jednak mogę ją stracić bo to jest zbyt piękne... Generalnie to nie jest coś super ekstra to zwykła praca barmanki w barze ale tak długo szukałam pracy a także jest tak. Lajtowa prawie bez stresu, przychodzą do mnie mili ludzie zawsze mam z kim pogadać :) i też czuje się trochę doceniona jak klienci na wejściu mówią " o jak dobrze że. Pani dziś jest " :) tylko kuźwaaaaaa pracuje tam od tygodnia i miałam już parę błędów i wydaje mi się że je naprawiłam ale na sto procent będę Wiedziała przy rozliczeniu miesięcznym... Ale przeanalizowałam to co robiłam źle i teraz nie mogę sobie już pozwolić na najmniejszą pomyłkę... kurcze bo praca jest naprawdę bez stresu szefostwo nie stoi nade mną i nie patrzą mi na ręce tylko jak ja potrzebuje szefa bądź jego żony to sama dziękuję i cyk są :) przed wczoraj nie nabiłam na kasę jednego piwa :( które sprzedałam i chodź na dobrą sprawę idzie to poprawić bo skoro na kasę nie jest nabite a w kasie się utargu zgadza to jest ok tylko na stanie mi brakuje 1 szt. Ale odkupie dziś w sklepie i odstawie do skrzynki żeby i to się zgadzało... Ale tak się tym przejełam że i wieczorem z kibelka nie mogłam zejść... bo jednak ta praca to dla mnie dar od losu wiem pewnie. Na tym forum jest pełno ludzi którzy maja super pracę i dziwią się czytając mój Post ale ja długo nie mogłam nic znaleźć a mieszkam ze swoim facetem i jednak ciężko było jak on tylko pracował a teraz mamy szansę wreszcie uzbierać na ślub

Gość gość
zazdroszcze ci, bo ja nie mam pracy

Gość gość
Ja długo też nie mogłam nic znaleźć sobie...tylko dorywczo a i.tak zawsze trafiałam na skretynoałych.szefów a teraz... No za.pięknie jest aż się boje

Gość gość
a co robisz? jaka masz prace?

Gość gość
To super