Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będzie reportaż o Lilce z Bonifratrów

Polecane posty

Gość gość

W niedziele 14 grudnia o godz 19:30 na tvp info. O przyczynach jej stanu! i życiu po tragedii porodu. Oglądajcie ,A ty wredna tymbardziej!!!

Gość gość
Nie posraj sie takich dzieci jest masa jakby o kazdym czlowiek mial ogladac to by 24/7 przed tv musial siedziec.

Gość gość
sama się nie posraj egoistko! trochę empatii i pokory!

Gość gość
po co oni utrzymują przy życiu to biedne dziecko? kura znosząca złote jaja..........

Gość gość
Egoistko? Lecz sie ;) to ze nie bd ogladac ciagle o chorych dzieciach nie czyni ze mnie egoistki. Codziennie leca jakies dokumenty poruszajace taka tematyke lub inne dotyczace pokrzywdzonych ludzi. A Ty sie uzalasz nad jednym. Tez w takim razie jestes egoistka.

Gość gość
13.15. Uważaj, bo się zjawi pewien pan i będzie Cię scigal za pomoca prokuratury.

Gość gość
O 19.30. to ja Kiepskich ogladam.

Gość gość
Egoistką nie jestem kretynko! a ty napewno! leczyć oj kochanie zebys się kiedyś nie musiała oj nie!

Gość gość
Nie obchodzi mnie to dziecko w ogole. Poza tym ojciec jest niesympatyczny, a to raczej na korzysc ich zbierania kasy nie przemawia

Gość gość
Kretynka to Ty i Twoje pchly ;) i leczyc sie nie musisz bo uposledzenie umyslowe niestety jest nieuleczalne, moj blad ;) a kazdy kto czytal o tym dziecku wie, ze wina szpitala nie jest tu taka oczywista. Winny jest tez ginekolog prowadzacy ciaze. Ale lepiej nadmuchiwac zbiorke kasy dla dziecka, ktoremu nie da sie pomoc... Po co to? Pomagajmy tym ktorym da sie jeszcze pomoc!!!

Gość gość
gość dziś nie chcesz nie oglądaj i nie dyskutuj tutaj, po prostu przejdź obojętnie i spoko, po co się rzucasz? W telewizji jest też milion tasiemców syfu i reklam po prostu nie oglądam tego i już. nad czym mam debatować w takim wypadku?

Gość gość
Mam prawo sie wypowiadac gdzie chce ;) a Ty mozesz sie jedynie cmoknac w 4 litery, nie zabronisz mi ;) nawet jak nic nie wnosze do dyskusji ;)

Gość gość
yebnięta jesteś i wypad z tego forum! dziecko idż do ksiazek!!! a nie bawisz się w dorosłą! pchły to ty masz na piżdżie! :p

Gość gość
Poziom matek na kafe - dno... Wstydzilabys sie "p***a" matko kto tak mowi :O

Gość gość
Szkoda mi tej dziewczynki.

Gość Majawogrodzie
Ja tez nie rozumiem co oni robią z tym dzieckiem . Dzis z ciekawości weszłam na ich stronę na fejsie i padłam jak czytałam te infantylne posty pisane "z ust lilki" masakra . A pod spodem komentarze typu " a cio ty lilecko kosiana mas takie cielwone czulko ? " no cyrk na kółkach. Dali by dziecku spokój, błędy lekarskie zdarzają sie od zawsze i raczej to sie nie zmieni, poza tym kobieta miała infekcje i raczej nic by nie zaradzili..

Gość gość
To po co zaczyna gówniara śmierdząca! ja nie zamierzałam się kłócić ale musiało się przyczepić dziecko do mnie! bo chciałam żeby dziewczyny wiedziały i oglądały te które mają ochote,nic na przymus i to tyle....

Gość gość
Przestan sie osmieszac widac po Twoim poziomie ze sama jestes jakas gowniara z liceum, ktora co drugie slowo tylko przeklenstwo. Matka milosierdzia z wielkim sercem- malym rozumkiem.

Gość gość
Ty wyżej a co ty do autora cierpisz? Następna głupio mądra kretynka :p ,jak się nie podoba to po co czytacie?! co za dzieci! kupcie sobie kagańce :classic_cool:

Gość gość
nudzi się dzieciakom i tyle,nie jestem żadną gówniarą dziecko drogie, napewno dużo starszą od ciebie!

Gość gość
A Ty co sie udzielasz debilu jak nie do twojej dennej osoby to bylo skierowane? Iq orzeszka.

Gość gość
Statsza haha po swoim pozimie kultury to jedynie udowodnilas, ze jestes prostaczka ;)

Gość gość
Masakra. Wyzywanie sie na poziomie podstawówki. A co do małej Lilki to współczuje rodzicom obojętnie czy była to wina szpitala czy nie.

Gość gość
Wiesz co,wyzywaj jak ci ulży,nie mam zamiaru kłócić sie z tobą dziecko,idż lepiej do książek a nie swoje fustracje wyżucasz tutaj,musisz mieć przekichane jak i w domu tak i w szkole,żal mi cię.

Gość gość
Ooo nie przeklnela hahah dorosla jestes bo przeklinasz tak?

Gość gość
Autorko,daj se na luz,małolata ma jeszcze mleczko pod nosem :D Nikt jej nie lubi i wyżywa się na kafe i napewno na innych tematach też szuka zaczepek. A ty idz kochanie do psychologa, bo w tak młodym wieku tak bluznić,jeszcze troche i za kratami będziesz oglądać świat :classic_cool:

Gość gość
Małolata bo nie klnie jak ta wyżej? Akurat ta osoba prawdę napisała. A autorka się ma za dojrzałą, a wiochą zajeżdża na kilometr. Chorym dzieciom pomaga, a wysławiać się nie potrafi. Lilce nie pomożesz wyzywając innych. Nie jest Ci głupio? I Ty matką jesteś???

Gość No dziecinada poprostu
18:25 ty masz ze sobą chyba jakiś problem co nie? Główka dobrze pracuje? Do szkoły masz pod górke co? Musisz byc niezle zakompleksionym dzieciakiem,czytając twoje posty,sywierdzamże autorka słusznie napisała! 🖐️

Gość gość
Ja pierdziele, jakby autorka była chociaż troszkę na poziomie to nie broniłaby się z gościa, a przede wszystkim nie wdawała się w dyskusje. Sama jesteś tak samo dziecinna.