Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moje dziecko nie kąpało sie 2 tygodnie...

Polecane posty

Gość gość

byłam na służbowym wyjeździe i... dziecko zostało z tatusiem, który zapomniał je myć... dobrze, że o jedzeniu nie zapomniał. :O dziecko brudem nie zarosło, ale myślałam że mój mąż ma trochę więcej oleju, a on myślał, że dziecko już samo się pójdzie i umyje :O owszem zęby sobie sam umyje, ale wykąpać sam się nie potrafi, a może nie tyle nie potrafi co ja mu nie pozwalam samemu się kąpać - mam taki mały uraz, bo mój tata zasłabł pod prysznicem i niestety zmarł :( także dziś się dowiedziałam od syna, że nie mył się podczas mojego wyjazdu...

Gość gość
a ile dziecię ma lat? pewnie z 15 :D

Gość gość
nie no bez żartów, syn ma 3,5 roku.

Gość Tasmanska
a ja się nie mogę nadziwić ,dlaczego wy zakladajac tematy nie mająć oleju w glowie, i myślicie ze caly swiat wie w jakim wieku jest wasze dziecko, bo przecież czy ma 2 lata ,czy 5 czy 10 , czy 15 toz to jeden chhhoooj Tak on myslal jak ty myślisz

Gość gość
No oczywiście najistotniejsza kwestia w jakim wieku jest dziecko została jak zwykle pominieta Tyle tutaj bzdur niepotrzebnych wypisalas, ale wieku dziecku już nie. Ma 73 miesiące, 104 miesiąc? 208 miesięcy twoje niunio??

Gość gość
dziecko ma 12 lat

Gość gość
tak jak napisałam syn ma 3,5 roku. jakby miał 15 lat to już by sam się mył.

Gość gość
ma 12 lat

Gość gość
daruj sobie podszywie głupie żarty :O

Gość gość
no wlasnie , to są efektu nie pisania wieku dziecka w glownym temacie i teraz się domyślaj kto prawde pisze

Gość gość
no fakt, mogłam napisać od razu, ale jakoś tak... no fakt nie każdy wie w jakim wieku jest moje dziecko, dla mnie to oczywiste, dla nnych nie. syn chodzi do przedszkola, ma 3.5 roku, to był mój taki pierwszy wyjazd po powrocie do pracy i pierwszy raz tak naprawdę został na tak długo z ojcem. mój mąż uważał, że skoro mały sam zje, sam pójdzie siku to i umyje się sam, ale nie przyszło mu do głowy zapytać, a mały? no cóż jak to dziecko tata nie woła do mycia to sam nie poprosił o pomoc, przebierał się codziennie w czyste ciuchy i było fajnie.

Gość gość
Chyba wystarczająco dobrze znasz swojego męża żeby wiedzieć czego sie spodziewać. Mój to taki neptyk że na pewno dzwoniłabym codziennie nawet po 2 razy i robiła wywiad szczegółowy. dziwne że ty tak nie robiłaś

Gość gość
Sam zje, sam się ubierze- ale chyba tata jedzenie poda i ubranie przygotuje? A na do żeby przygotować kąpiel nie wpadł? Twój mąż jest niepoważny jeśli nie zauważył że codziennie wieczorem pomagasz dziecku w kąpieli...

Gość gość
jedzenie przygotowywał, ale ciuchy syn brał sobie sam. nie wiem czy on zauważa, że ja pomagam małemu w kąpieli czy nie, może uznał że czas aby mały sam się kąpał? nie wiem, ale ostatecznie dziecko 2 tygodnie się nie myło. dzwoniłam do nich, no ale dziecko zostało z ojcem, to nie pytałam czy go nakarmił, umył itd, bo wydawało mi się to oczywiste...

Gość gość
A jego ojciec cos ogolnie robi przy dziecku, ze nie wiedzial, ze 3,5 latek potrzebuje pomocy przy kapieli? Matko...

Gość gość
ojciec ogólnie robił sporo przy dziecku jak bylo małe, ale teraz wystarczy przygotować obiad - mały sam zje, do wc idzie sam, myje zęby sam, wybiera sobie ubrania i ubiera się sam. więc w zasadzie wiele robić przy nim nie potrzeba. jedynie z tą kąpielą i to nie tyle pomoc co po prostu pilnuję go jak wchodzi do wanny żeby się nie poślizgnął a potem czekam aż się umyje i pomagam mu wyjśc i tyle.

Gość gość
jeśli 3,5 latek sam wybierał sobie ubrania, to ładny polew musiały mieć przedszkolanki, brudny dzieciak ze śmierdzącym tyłkiem i mastką za napletkiem, we własnoręcznie przygotowanych ubraniach..zalatuje patologią, nie piszcie tylko jakie to dziecko zaradne, bo to 3,5 latek!