Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malutka ona

czy faceci lubia kobiety z małym doswiadczeniem w

Polecane posty

Gość malutka ona

łóżku? czy wola te co juz sa obeznane i maja duże doswiadczenie? mam 25 lat i małe doswiadczenie, poniewaz czekam na tego jedynego odpowiedniego i nie wiem czy powinnam sie tego wstydzic, ze mam małe doswiadczenie z facetami, czy byc z tego dumna? pytanie do panow i pan

Gość malutka ona
czy faceci lubia kobiety z małym doswiadczeniem w łózku? czy wola te z duzym doswiadczeniem?

Gość ra_zz
Dla mnie większy wpływ ma otwartość kobiety na nowe rzeczy, poznawanie nowych doznań, bez zbędnej nieśmiałości w łózku ;)

Gość gość
malutka a masz czy nie doświadczenie i umiejetności w tym zakresie?

Gość malutka ona
napisałam przeciez ze mam małe doswiadczenie

Gość gość
A ilu miałaś facetów do tej pory ?

Gość malutka ona
2 i kazdy z nich byl tylko na kilka razy tak niezobowiazujaco

Gość gość
To kurffffa z ciebie

Gość gość
to chętnie Cię oświecę w tym temacie..chcesz??

Gość gość
To, że tylko 2 facetów miałaś, nie ma większego znaczenia przy nabieraniu umiejętności, tu jest ważna nie ilość ale jakość. Jak facet jest dobry w łóżku, otwarty i wrażliwy na potrzeby kobiety to można się niejednego nauczyć, o ile jesteś chętna do nauki ;) W sumie od beznadziejnego i egoistycznego kochanka też można się czegoś nauczyć ale to już raczej ta ciemniejsza strona seksu. Faceci są różni, jeden pewnie będzie wolał dziewicę, drugi- demona seksu :D A że swój do swego ciągnie, ja trafiałam zawsze na takich, którym podobało się moje doświadczenie i umiejętności :) Nie uważam, żebyś miała się czego wstydzić.

Gość gość
ale ktoś tu bzdety wypisuje.. "czekam na tego jedynego" ale kilka razy dałam 2 kolesiom niezobowiązująco.. Czy tylko ja tu widzę jakąś nielogiczność?!

Gość gość
Może czeka na tego jedynego, który będzie ją bzykał mając wobec niej zobowiązania czyli w związku ;)

Gość gość
malutka skąd jestes?

Gość malutka ona
pj tam juz sie czepiacie, czekam na tego jedynego to prawda, a ze kilka lat temu sie z kims przespalam to byl blad i presja , mialam 20 lat no i sie stało

Gość malutka ona
mialam 1 faceta z ktorym stracilam dziewictwo , takie moje doswidczenie

Gość malutka ona
tamto wyzej to nie ja pisalam

Gość gość 777
Dla mnie najważniejsze u kobiety jest jej wnętrz osobowe i charakter. Dobry związek to nie tylko sex ale i wzajemne zaufania i szacunek.

Gość gość
No i b. ładnie, 777 :) Ale pytanie dotyczy sensu stricto doświadczenia w łóżku, możesz się odnieść do tego ?

Gość gość
Jak facetowi zalezy na zwiazku z toba to to nie ma znaczenia.

Gość gość 777
Mnie nie przeszkadzało by to że ma małe doświadczenia. Szczerze mówiąc to byłbym nawet dumny z takiej dziewczyny. Jak wiadomo sex jest bardzo przyjemny gdy idzie razem z uczuciami i ciepłem.

Gość gość
Te niby doświadczenia można o dupę potłuc, nawet jakbyś miała 30 facetów, to nie znaczy że 31 byłby z ciebie zadowolony, bo każdy jest inny i lubi co innego. Najważniejsza w seksie jest otwartość, brak wstydu i kompleksów... całej reszty można się szybko nauczyć :)

Gość gość
Dla mnie najważniejsze u kobiety jest jej wnętrz osobowe i charakter x Taaaa, takie kity to możesz wciskać przedszkolakom, każdemu zależy na wyglądzie partnera/partnerki i to jest bardzo naturalne, nikt nie zwiąże się z kimś kto mu się nie podoba fizycznie, choćby miał/miała wspaniały charakter.

Gość gość
malutka zasada jest jedna - jeśli to "ten" to nie będzie mu przeszkadzało brak doświadczenia, powinien byc wyrozumiały a nawet można powiedzieć że plus dla Cb bo miałaś ich mniej.

Gość gość A
A dlaczego niemy nie miałby się dla kogoś wnętrze i charakter?? Ja właśnie z takim kimś jestem!! Miałam dużo partnerów i wszyscy mnie tylko czarowali i dużo gadali. Ten z którym teraz jestem od kiedy pamiętam był zawsze dla mnie bardzo dobry miły i szarmancki. On właśnie ma piękne wnętrze i cudowny charakter. Nie był i nie jest w moim guście ale z nim jestem bo on tylko potrafi mnie kochac..