Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Herbatka dla noworodka ?

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 tygodniowego synka. Karmie mm. Zastanawiam się czy są jakieś herbatki dla noworodków oczywiście takie bez dodatków. Chyba dać mu normalnej herbatki np jaśminowej nie mogę mu dać ?

Gość gość
po co herbatka? MM mieszasz z woda tak? Malo ma do picia? Babcie, i prababie nic tylko te herbatki wsickaja. Moja tez chicala od razu herbatke dawac mojemu dziecku. Nawet te herbatki zrobione specjalnie dla dzieci sa polecane przez producentow od 2 miesiaca zycia. Poczytaj etykietki. W Polsce matki tylko z tymi butelkami z herbatkami biegaja.

Gość gość
Żadnej herbaty!

Gość gość
Nie mieszkam w Polsce. U mnie pani doktor poleciła dawać coś do picia od 1 tygodnia życia nie dużo ok 60 ml na dobę. Gdy dziecko jest na mm musi pić coś dodatkowo.

Gość gość
Teraz daje wodę

Gość gość
Zadnej "herbatki" :O. WODE !!! Pani pediatra ktora zaleca podawanie dziecku dodatkowo "czegos do picia" ma na mysli WODE... a jesli poleca cos innego to doopa a nie pediatra !

Gość gość
Woda woda woda

Gość gość
Dziecko na mm powinno się dopajać. Tam nie ma siary, którą dziecko ugasi pragnienie. Najlepiej wode. Ja kupowałam herbatę koperkową jeszcze na brzuszek (takie do parzenia też są).