Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie znoszę świąt,bo wiem że połowy polaków nie stać na nie i to jest smutne

Polecane posty

Gość gość

Jak co roku to takie smutne patrząc na tych ktorych nie stać na podstawowe produkty ..kurcze tak mi przykro ,ten okres zawsze jest przytłaczający ..najbardziej dla wrażliwców .

Gość gość
mnie bardziej smuci cierpienie mordowanych zwierząt, np. karpi

Gość gość
nic nie poradzisz taka proza zycia zawsze bieda i cierpienie

Gość gość
a mnie ze karp po tym nie oddycha

Gość gość
Jak jem smaczną cielęcine to starem się o tym nie myśleć.

Gość gość
właśnie ,co to znacyz nie becz !? Jesteś katolikiem pwenie i masz wszystko w d.. !!Nie tedy!

Gość gość
ciebie też robale będą wpieprzac jak zdechniesz

Gość gość
Może nie to, że całkowicie nie stać, ale trzeba oszczedzac na jedzeniu czy prezentach. U na s na jedzenie dużo się nie wydaje bo nie ma na to kasy. Ja na prezenty dla 4 osób chcę wydać 120 zl max. Ale przykry jest widok babci emerytki która w sklepie u chińczyka kupuje wnukom zabawki po parę zł za sztukę bo jej nie stać.

Gość gość
Nie bo moje ciało zostanie skremowane.

Gość gość
Teź jest mi źal starych biednych ludzi jak widzę źebrzącą starszą osobe zawsze daje pieniądze.

Mnie też święta dobijają psychicznie też zawsze był problem z pieniędzmi żeby zrobić święta boże jakie to smutne....nienawidzę tych wspomnień ,a teraz jest tak samo i prezentów takich z prawdziwego zdarzenia nigdy nie było jak już to same słodycze.....:(

Gość gość
Ja pamietam jeden fajny prezent od mamy pod choinkę, to był dinozaur maskotka :) raz dostałam zeszyt do mazania sobie, raz globus ;) raz szalik z gazety od cioci :) Dopiero od chłopaka zaczęłam dostawać fajne prezenty, w tym roku piękny ciepły kocyk, który chciałam :) Al tak sobie myślę, to są Święta Bożego Narodzenia, Syn Boży urodził się w stajni, było mu zimno, leżał na sianie w złóbku. Ale buyli z nim kochający rodzice i może w tych świtach chodzi o to, żeby BYĆ RAZEM..

Chodzi o to żeby się narodzić na nowo żeby zacząć od początku żeby w końcu znowu zobaczyć Boga w swoim życiu...ale jednak święta są przygnębiające i tyle...:(:(:(

Gość Ulka Kólka
A ja lubię ten czas, jest wolne w pracy, rodzina się spotyka i jest miło ... przynajmniej u mnie ;p a co do wydatków, to nikt nie wariuje z prezentami, mają być symboliczne i nie drogie. Na ten rok zamówiłam już fotokalendarze dla mamy, babci i cioci: http://www.pixbook.pl/fotokalendarz :)