Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zna ktos z was faceta ktory stracil cnote po 30

Polecane posty

Gość gość
Osobiście nie znam, ale znajomy mi opowiadał, że zna takiego. Tylko, że ten stracił bodajże w wieku 39 lat.

Gość gość
ja mam 34 i nic

Gość gość
znam, ba jestem z nim

Gość gość
hej kolego wyzej - jaki masz charakter i co jest przyzczyna tego stanu

Gość prawictwo pospolite 125
im człowiek starszy tym mniejsza szansa. z wielu powodów mlody 16 latek jest głupi , a starszy myśli czy mu się to opłaca dlatego jak ktoś nie stracił prawictwa w wieku 17 lat to tym bardziej go nie straci w wieku 30 lat .. Młody wogóle sie nie zastanwia , a starszy : - co jeśli bedzie wpadka ? Przegram życie itd itp.. Jest tutaj więcej myslenia i lęków przed konsekwencjami . Dlatego po narkotyki jak grzybki sięgają najczęsciej 15 latkowie , a nie 40 latkowie .

Gość gość
i powiedział wam to prawik, facet który od 8 lat siedzi dzień w dzień na kafe, stary 33letni byk "prawictwo pospolite 125" na utrzymaniu mamusi

Bo przed seksem mnie powstrzymuje nie obrzydzenie do kobiet , tylko myśl , ze jak zostane ojcem to będę zył w biedzie , a prezerwatywy lubią pękać. Czyli ojcostwo = bieda seks = bieda dlatego mam taką fobie przed seksem , bo mi sie wydaje ze bede mial p********e jeśli to zrobie .. Karma mnie dopadnie ..

Gość gość
taa jasne, XXI wiek mamy ciulu frajerski, tabsy są, a nie tlyko gumy, kapturki dowc/ipne itp zresztą ty ciulu nawet orala nie próbowales, nawet ci/pki nie lizałes, nie musisz wcale wkladac frajerze, nawet cycka nie dotknąłes, filozof y****y

TAbsy ? kobieta moze je przestac brać albo zapomnieć celowo

wiem jak skonczył mój kolega . Został ojcem w wieku 19 lat przegrał bardzo ciężko życie . pracuje w jakiejsc fabryce przeprowadził sie sie starej kamienicy pali węglem zyje w biedzie a dzieci płaczą bo nie stac go by kupic im czekoladę.

Murzyni w Afryce też mają seks i dużo dzieci , ale co to za życie ? smierć głodowa , a to wszystko przez seks

nawet mój wujek , który był alkoholikiem i nigdy nie miał kobiety powiedział ze dzieci mają tylko bogaci albo głupi

Gość ADC
Ja byłem prawiczkiem do 36 roku życia

Gość gość
masz duzo racji prawictwo pospolite i slusznie jezeli unikasz kobiet bo z nimi sa tylko straty a glownie psychiczne, ryzyko zarazenia syfem, hivem, bo wiadomo ze kazda teraz sie puszcza. Ryzyko wrobienia faceta w nieswoje dziecko, zdrady, dwulicowosc kobieca i klamstwa, intrygi skutecznie odstrasza od kobiet. Jedyne co Ci da kobieta to seks i nic wiecej nie jest w stanie zaoferowac ze swojej strony. Strasznie zdradzieckie istoty, dlatego najlepiej tylko zaliczac je zabezpieczajac sie, a nastepnie dac prozaicznego dyla w sina dal i niech kto inny sie meczy z nimi.