Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaonaa

Co zrobic z mężem

Polecane posty

Gość onaonaa

Poszłam spać, po jakimś czasie obudziłam sie i czuje że on wepchnął mi penisa na siłę do pupy:( Chciałam się wyrwać, ale objął mnie ręką za brzuch i zaczął mówić wstrętne zboczone rzeczy do ucha. Nagle poczułam jak wytrysnął do środka.... poczułam ogromny wstyd...Po wszystkim jak by nic, poszedł spać. Czy można jakoś to podleczyć, jakąś maścią albo czymś innym? Do lekarza nie pójdę bo mi wstyd i co powiedzą znajomi obciach a ja pracuje na śmieciowej umowie i to on utrzymuje dom a ja nie mam do kogo się przeprowadzić

spróbuj z nim porozmawiać przeciez nie może na siłę robić Ci krzywdy...smaruj oliwka dla dzieci albo sudocremem maść nagietkowa coś delikatnego

Gość onaonaa
rozmawiałam ale on sie tylko podśmiewa jaka ze mnie żona a jak pragnę aby juz skończył i chyba mu sie to spodobało, mam z nim juz jedno dziecko a moze on tak robi bo nie chce drugiego juz

hmmm może tak być że to jest jego taka fantazja sexualna niektórych facetów to kręci ale nie może być tak ze jedna strona jest zadowolona a druga nie to nie fair

Gość gość
11/10 wreszcie jakis dobry temat dzisiaj :D

Gość gość
śpij w majtkach. Serio.

Gość onaonaa
śpię ale on mi ściąga jak zasnę

Gość gość
To aż taki głęboki sen masz że nie czujesz? No zsunięcie majtek tak że nie czujesz to jeszcze ale to że ci wkłada w tyłek a ty nie czujesz w to nie uwierzę

Gość gość
Tak bez zgody to spedalony dziad jakiś.

Gość gość
Wolalabym z dzieckiem isc do schroniska dla kobiet niz zyc z takim dupkiem... Kobieto zdrowie masz tylko jedno, jak za ktoryms razem rozerwie ci o***t, to dopiero bedziesz miala przerabane... Czy on zwroci ci utracone zdrowie?... Jak bym sie wyprowadzila natychmiast. Sa domy dla kobiet z dziecmi, schroniska dla bezdomnych... Lepiej tam mieszkac niz z sadysta...ktory cie g***** i moze okaleczyc...

Gość gość
Ale bajeczkę wymyśliłaś.Uprawiam seks analny i to sie czuje nawet gdybym spała .Moze cos przyćpałaś ze nie czułaś?Pic na wodę.hahaha