Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie kapcie dla 14msc?

Polecane posty

Gość gość

Pytanie do bardziej doświadczonych mam. Jakie polecacie kapcie z elastyczną, miekką podeszwą? Większość w sklepach ma podeszwę twardą i nie zginajaca sie. W domu lata w skarpetkach, ale szczerze mowiac bywaja s ytuacje ze papci brakuje. Jest kilka firm (np. Attipas), ktore mnie interesowały, ale ceny nie do przeskoczenia w tym miesiącu.

Gość gość
zetpol antoś zamiast attipas

Gość gość
23,50 przeciez w takich skorzanych beda sie nozki pocic. Lepiej by stopki odpoczywaly i skora oddychala.Jak juz skarpetki ci nie pasuja(dla mnie sa najlepsze) to lepiej kupic skarpetki kapcie.A tak wogole u mnie synek 13m sciaga wszystko oprocz skarpet ,takie kapcie ciagle by gdzies gubil.Skarpetki zdecydowanie lepiej sie trzymaja.

kupiłam z twarda podeszwa, małej dużo łatwiej się chodziło w takich od samego początku, gdy uczyła się chodzić. kupiłam zwyczajne papcie w ccc. w bartku były podobne, może bardziej fikuśne ale kosztowały prawie 2x tyle. tylko pierwsze buciki miała takie bardziej elastyczne, ze skóry z gumową podeszwą, ale fajnie się ta podeszwa wyginała. mimo wszytko miałam wrażenie, że woli chodzić w tych papciach bardziej.

Gość gość
Ja uznaję tylko zetpol