Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaszaiMisza

synek nie chce pic

Polecane posty

Gość MaszaiMisza

Ponad tydz temu okazało się ze mały( niebawem skończy 4 mies) ma zapalenie oskrzeli i zapalenie ucha srodkowego. Wtedy owszem pił dużo ale od paru dni po prostu nie chce. Dostaje Bebilon pepti 1dha bo ma skaze zdiagnozowana, diety jeszcze nie rozszerzaliśmy. od niedzieli zauwazylam ze nie ce pic, lyknie tylko pare mililitrow i na tym koniec. a zdarzalo się ze potrafil na raz wypic 125 ml hebratki z rumianku. Z sikaniem problemów chyba nie ma bo pampers czasami tak ciezki ze zabic nim można by było. Moze trochę przewrazliwiona jestem bo to pierworodny i doszukuje się wszędzie jakiejś ch oroby a może po prostu nie chce mu się pic .:)

taki maluch moze sie szybko odwodnić,jak bedzie mało sikał to trzeba isc do lekarza,przystawiaj go czesto zeby pił po kilka łyczków

Gość gość
Ty też byś takiego syfu nie piła jak mleko modyfikowane, dlaczego nie karmisz piersią? Nie dziwię się że nie pije. Trzeba było karmić piersią to byś nie miała takich problemów. Żal mi dziecka.

Gość gość
12:08 A Ty co leków zapomniałaś wziać że masz taka wścieklizne?

Gość MaszaiMisza
nie karmie piersią ponieważ mialam bardzo slaby pokarm synek się nie najadał a duzy się urodzil 4,5kg. wcale nie było mi dobrze z tym żeby go mm karmic ,nie wiesz jak sytuacja wygląda to zamilcz. Ty bys pewnie caly oddzial mogla wykarmić... nie potrzebuje słow krytyki

nie słuchaj bo jezeli dziecko jest chore to cycka tez nie bedzie chciała, pilnuj tylko zeby popijała nie musi pic na raz 140 ml,ja dawałam, synkowi elektrolity mozesz w aptece kupic dodaje sie taki proszek do herbatki to w niczym nie szkodzi a pomaga zeby sie dziecko nie odwodniło