Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni nie chcą przyjaźni z kobietą?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie;-)

Gość gość
bo tu niby przyjażń , goszczenie a w spodniach twardo . może by kobieta przyjacielsko pomogła czasem i trząchła gałęzią albo wylizała czule?

Gość gość
A dlaczego maja chciec przyjazni z kobieta?

Gość gość
prawdziwy mężczyzna ***** a frajer się przyjaźni a nikt nie chce być być frajerem tak jak mężczyzna ***** a frajer wychowuje cudze dziecko i utrzymuje

Gość gość
Tez mnie to zastanawia, w końcu każdy potrzebuje przyjaźni ale to prawda oni nie traktują kobiet jak ludzi , dlatego ich nienawidzę. Faceci to nie są ludzie, wielokrotnie się o tym przekonałam a ich przyjacielska pomoc zawsze ma drugie dno. Zrób mi gałe. Znowu nie pomogą kobiecie która ich nie pociąga. Kiedyś wychowywano gentelmanow i on musiał okazywać szacunek każdej kobiecie ,dzisiaj okazuje tylko jednej

Gość gość
A dlaczego nie, a co później z tego będzie to czas pokarze.

Gość gość
Czy z kobietą nie można pogadać? Miło spędzić czasu? Mężczyżni udają tylko takich, a nie jeden chciałby mieć taką osobę, z którą można pogadać.. tylko co na to koledzy powiedzą ;-)

Gość gość
Pogadać można też z dziewczyną ale z kumplem lepiej . Z laską na d***** nie pójdę a z kumplem tak .

Gość gość
Oni nie lubia gadac to zjeby.

Gość gość
Kiedyś wychowywano gentelmanow i on musiał okazywać szacunek każdej kobiecie ,dzisiaj okazuje tylko jednej x Po 1 facet nic nie musi po 2 gentelmeni nie mają dziś a) powodzenia b) nie ma dziś dam po 3 Same się nie szanujecie więc jak mają szanować was inni Jak się szanujecie tak szanują was faceci jakoś nikt porządnej kobiecie nie wypomni, że jest szmatą. Ciekawe dlaczego?

Gość gość
Pogadac moga z partnerka i kolegami, po co szukac przyjazni z jakas samotna lala?

Gość gość
Zawsze lepiej dogadywałam się z chłopakami. Teraz jestem mężatką, ale bardzo mi brakuje takich rozmów. Kogo poznam to od razu temat sexu nic innego. Nie o zdradę tu chodzi! Czy istnieją jeszcze tacy?

Gość gość
przyjazn z mezczyznami jest najlepsza:)))

Gość gość
Jak to nie? ja miałem przyjaciółkę z którą uprawiałem seks.

Gość gość162
przyjazn z mezczyznami jest najlepsza:)))

Gość gość
Oni są zj****i prze naturę. Tylko facet potrafi jednocześnie odprawiać zwierzatka i słuchać Mozarta. Dlatego jednocześnie potrafią robić ohydztwa i bic się w piersi ze są wrażliwi. Kurwa oni są jak ten p********y wilk w czerwonym kapturku.

Gość gość
Gosc162 Ale dlaczego udają, że to niemożliwe?

Gość gość
A co to za argument ze jak sama się nie szanuje to ja jej nie szanuje? Chyba żadna kobieta tak nie myśli. Jesteście ZJ EB AMI Albo się szanuje ludzi bez wzgledu na kolor skory, stan materialny, wykształcenie albo w ogóle się nie szanuje. Twoja teoria jest dziurawa jak twoje skarpety

Gość gość
gość dziś A co to za argument ze jak sama się nie szanuje to ja jej nie szanuje? x Nikt nie będzie chciał przyjaźnić się z laską co się obnaża i puszcza z taką to się bzyka a większość taka jest. Zresztą kobiety nie są wcale lepsza ale ty niedouczona kobietko nie zauważasz swoich wad bo wy przecież jesteście idealne i tylko my mężczyźni jesteśmy całym złem :)

Gość gość
Pewnie jesteś jednym z tych przyglupow którzy wypisuje namiętnie wątki o pokazywaniu siusiaka i o pokazywaniu tzyckow.

Gość gość
Nie jestem idealna, ale wolę rozmowy z mężczyznami.Lużne, przyjemne i nie tylko o sexie.

Gość gość
nie chca przyjazni bo sa zj****i i obce im zainteresowanie kobieta jak nie maja z tego korzysci, sa nudni, c*****i, monotematyczni i uwazaja, ze z baba nie ma o czym gadac, jest glupia, nie ma zainteresowan a to, ze ma pipe i cycki od razu ja eliminuje jako partnera do rozmow i okresla wylacznie jako zabawke do bzykniecia

Gość gość
Sami nie maja żadnych zainteresowan, a ich inteligencja to tylko wrodzona umiejętność mydlenia oczu przeciwnika.

Gość gość
Nie wiedzą co tracą:-P

Gość gość
autorka to debilka szuka sponsora i nazywa to przyjaźnią

Gość prawdziwy facet 30
ha ha ha! uśmiałem sie kobieciny!! :D

Gość prawdziwy facet 30
słuchajcie niewiasty,nie ma przyjazni miedzy mezczyzną a kobietą,toż to fizycznie niemożliwe,na początku tak,pozniej przychodzi pożadanie...wszystko albo nic

Gość gość
Bo myślą fiutem.

Gość gość
Jak facet myśli małą główką, czyli 99 facetów, to będzie chciał zaciągnąć atrakcyjną kobietę do łóżka a nie chce przyjaźni. Gejów pomijamy.

Gość gość
Nie jestem debilką i nie szukam sponsora. Kobiety są fałszywe i zazdrosne dlatego wolę mężczyznę....ależ to jest dziwne co dla niektórych.