Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego mężczyźni nie chcą przyjaźni z kobietą?

Polecane posty

Gość prawdziwy facet 30
kobieciny,nie dziwi mnie chęć posiadania przyjaciela ale,Ale kobieta nigdy nie zrozumie jak to być mężczyzną.Pożądanie to GŁÓD podobny do GŁODU NARKOTYKOWEGO.Człowiek dostaje wręcz pierd**ca,kobieta nigdy tego nie zrozumie,bo ma inną fizjologię.

Gość gość
i po kiego ch.ja to wszystko gmatwacie? facet chce dziury a babka chce opieki i utrzymania, biologii nie oszukasz, kazda kobieta to qrva, bo zawsze pojdzie tam gdzie wyczuje lepsze mozliwosci finansowe partnera i jego budowe (wysoki, mocno zbudowany) a kazdy facet to *****cz, bo bedzie sie staral zawsze jak najwieksza ilosc lasek wyru/chac, zeby swoje geny przekazac, a milosc, przyjazn i inne farmazony to sobie wstawcie na polke pomiedzy braci grimm, biblie i andersena, tyle na ten temat i kazdy inny odnoszacy sie do relacji miedzy obiema plciami

Gość gość
Miałem taką niby "przyjaciółkę". Gadała ze mną jak się nudziła, na wycieczkę nie, o moich urodzinach zapominała. Więc kiedy miałem dość słuchania tego jej p********ia, którego adresatem powinien być jej facet, to po prostu zniknąłem i niech sobie głupia rozkminia...tyle w temacie przyjaźni z kobietą.

Gość gość
prawdziwy facet 30 sensownie piszesz , zgadzam się z Tobą ale jednak jest taka możliwość.

Gość gość
gość dziś Nie jestem debilką i nie szukam sponsora. Kobiety są fałszywe i zazdrosne dlatego wolę mężczyznę....ależ to jest dziwne co dla niektórych. x Autorka ma dużo racji. Jako facet powiem Ci niestety, że mężczyźni są fajni natomiast z kobietami to raczej się jest dla seksu. Chyba, że jakaś wyjątkowa kobieta musiałaby być ale raczej taką kobietę chcemy na żonę :( tak więc lipa trochę

Gość gość
prawdziwy facet 30 Rozumiem co masz na myśli, może nie dosłownie bo jestem kobietą .Wystarczy powiedzieć kobiecie na początku , że interesuje go tylko sex nic poza tym. Wolę taką szczerość niż domysły o co chodzi.

Gość gość
jak to nie chcą, oczywiście, że chcą, zwłaszcza po rozstaniu lubią żeby stanęło na "zostańmy przyjaciółmi". To wcale nie jest gadka zarezerwowana tylko dla kobiet

Gość A1990
Dla faceta przyjaźń z kobietą to upokorzenie, a dlaczego? Bo facet nie zawiera bliższej znajomości z dziewczyną żeby mieć przyjaciela w spódnicy, tylko żeby z nią być. W tej sytuacji "zostańmy przyjaciółmi" oznacza - "zachowuj się jak mój facet, ale nie waż się mnie pocałować itp., a ja będę się umawiała z innymi i opowiadała Ci o nich, prosząc o rady". Dziewczyny, mało wam dziewczyn jako materiału na przyjaciółki?

Gość gość
Chcą

Gość gość
W każdym przypadku przyjaźni damsko męskiej facet tak naprawdę kocha ową dziewczynę . Tylko nie myślący człowiek tego nie dostrzega . Jest tylko jedna możliwość przyjaźni damsko - męskiej ... Mianowicie taka , iż potem przemienieni się to w coś więcej

Gość gość
"Kobiety są fałszywe i zazdrosne dlatego wolę mężczyzn" Właśnie sama sobie odpowiedziałaś dlaczego nie chcą...

Gość gość
Kobiety lubią mieć dookoła siebie najlepiej kilku takich "orbiterków" którzy licząc na przychylność tańczą i skaczą dookoła podnosząc im samoocenę. Próżne złudzenia - nic z tego nie będzie

Gość gość
Zgadza się. Jak poprosisz kobietę o coś to nie otrzymasz odpowiedzi, albo cię przeprosi bo nie ma czasu, albo powie że zrobi...a nie zrobi. Będzie cię zbywać. Zero słowności, natomiast ty jako tampon emocjonalny do wyrzygania problemów dnia codziennego, a to proszę bardzo - jesteś pierwszy. Wszystko dla niej, od siebie nic. Kogo interesuje taka relacja?