Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piorun89

iść z tym do wychowawcy?

Polecane posty

w klasie jest taka dziewczyna co konretnie za mna nie przepada no i ogolnie mnie gnebi np wyzywa na fb, psuje mi opinie, no i oczywiscie mnie denerwuje. dzisiaj byla taka sytuacja ze dostalem sms ( w szkole ) od numeru nie znanego. zapytalem sie kolegow czy znaja taki numer a oni ze nie. wiadomosci typu: Cześć kochanie <3 Nie wiedziałem że jesteś takim ostrym tygryskiem ;* kiedy powtórka z wczorajszej nocy? <333 . przyjaciolka przyszla do mnie o powiedziala mi ze to wlasnie ona wysyla mi takie sms'y . pokazala je moim znajomym z klasy ale oni: hahaha, ale smieszne -,- (sarkazm). podszedlem do niej i wyrwalem jej telefon i jej wszystko wygarnalem i sie wyzywalismy itd. ale przyszedl dyzurujacy i nas rozdzielil, a szkoda ;/ tyle brakowalo do obicia jej telefonu :C zastanawialem sie czy nie powiedziec o tym wychowawcy, moi przyjaciele z klasy naprawde uwazaja ze ona przesadza... a najgorsze jest to ze kiedys bylismy dobrymi kolegami... ;/ a ona ot tak prosto w oczy: nie lubie cie. powiedziec o tym wychowawczyni? mi sie zdaje ze powinna zareagowac bo ta s*ka juz przesadza -,- . a jakie jest wasze zdanie? (1 gim)

Gość gość
Powinienes zglosic to rodzicom a oni do wychowawcy. Jak pojdziesz sam to pewnie to oleje. A ta dzide sprobuj olewac, takie trolle jak spotykaja sie z obojetnoscia to czesto odpuszczaja. Powodzenia.