Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie co sie dzieje teraz w krakowie jestem w szoku zobaczylam dziwne zjawisko

Polecane posty

Gość gość

ide sobie przed chwila do domu i weszlam do galerii a tam tłumy dzikie mlodych dziewczyn (wiek gimnazjalny)..straszliwe tłumy i piszczenie takie ze uszy bolały....wszystkie te laseczki wygladaly identycznie..dlugie wlosy i super iphony w rękach..nie wiem skad stac te dzieciaki na takie smartfony drogie..wiekszosc miala iphony 5 i 6.... pytam jedna z dziewczyn co tam będzie ze takie tłumy itd.. a ona ze dawid kwiatkowski będzie wnet tam na miejscu.. masakra co sie dzieje z tą polską..

Gość gość
Kto to dawid kwiatkowski?

Gość gość
JA TEZ NIE WIEM KTO TO

Gość gość
chyba nowy prezydent krakowa?

Gość gość
Dawid Kwiatkowski to Back Street boys Jednoosobowe. Chyba coś takiego. Smartfony odłożone z renty babci. Babcia zamknięta w ośrodku dla sarszych osób. Druga opcja, rodzicie byli na zbiorach poza granicami i utyrali.

Gość gość
hahahahaha ot i cała prawda o polaczkach

Gość gość
taa bo ty kuźwa jesteś w stanie wizualnie odróżnić czy to jest iphone 5, 6 czy 3 albo 4, yhy jasne...

Gość gość
O kur/wa a a ja właśnie jade do galerii a tam mówisz takie tłumy? Przej/ebane, mam nadzieje że zanim dojadę wypie/rdolą stamtąd w pi/zdu :-o

Gość gość
Akurat jest sie w stanie odróżnic bo iphone6 jest większy od 5 ;-)

Gość gość
ale jaja ja ostatni raz w Centrum Handlowym byłam z miesiąc temu w leklerku na zakupach spożywczych - w galeriach są obrazy a nie ubrania to raz d dwa - w obecnych czasach życie wygląda następująco - cały tydzień tyrać na po 10h po to żeby w weekend pojechać do centrum handlowego najlepiej największego i tam się pokazać i wydać ciężko zarobione pieniądze. I tak życie się kręci. Zarobić wydać kupić... bez kupowania nie ma już życia. Raz podjechałam z lubym do jednego z najwięszych CH w Gdańsku odebrać jakiś sprzęt z komputerowego no i pojechałam sobie w dresach a co... czułam autentycznie jak jestem zjadana wzrokiem za ten czyn, jak bardzo nie pasuje do tego pięknie ubranego świata, samopoczucie fatalne. Prawie biegłam do samochodu jak wracałam. O zaparkowaniu auta już nie wspominam bo to graniczy z cudem w niedziele i sobotę.

Gość gość
lol to może tam zmierzała matka z córką, które dziś pytały mnie na mieście którędy do galerii krk masakra dobrze że nie przebywałam dziś tam, bo bym zwątpiła w ludzkość

Gość gość
16:37, moja droga galeria z obrazami to tylko jedno ze znaczeń tego słowa, skoro już nawet nazwa oficjalna brzmi "Galeria Krakowska" to fakt, że to jest owszem centrum handlowe nie zmienia faktu, że mówi się na to galeria i żadnym błędem ani nadużyciem to nie jest

Gość gość
cebulaki polaki mówią na centrum handlowe galeria :D

Gość gość
Haha dobre ;-)