Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale wstyd kolezanka zemdlala i zabrala ja karetka a miala nieogolone nogi

Polecane posty

Gość gość

mowi ze przezyla koszmar miala nieogolone nogi i w szpitalu ja rozebrali i przebierali w cos i mowi ze taki mlody lekarz byl przystojniak i byla az sina ze wstydu.. mialyscie kiedys taka sytuacje ,że bylyscie brudne albo nieogolone i ktos was zobaczyl w tym stanie i nie bylo juz wyjscia..:( to musi byc straszne uczucie..

Gość gość
to rzecz jasna ja byłam. odpiszcie! gorzej zimno więc mam na nogach dwie pary skarpetek -obie dziurawe i z nich wystawał mi duz paluch z brudem za paznokciem na nim.

Gość gość
a piertolisz tam ..

Gość gość
to już było na yafudzie ,stary temat

Gość gość
Lekarz jest od leczenia, a nie oglądania i oceniania moich nóg. Tyle w temacie.

Gość gość
To było na kafe już z 5 lat temu :D

Gość gość
o Boże co za poziom. Widzisz i nie grzmisz. Gimbaza

Gość gość
Ja chodze bez majtek chyba muszę zacząć ku przestrodze :D

Gość gość
To musi być straszne gdy ktoś ma kleksa w majtkach i ogólnie kupa mu leci, ulega wypadkowi a w szpitalu go rozbierają ah

Gość gość
Ja tam zawsze jak jadę na deskę to pilnuję, żeby mieć ogolone nogi :D Wiem, że lekarz jest od leczenia, ale JA bym się czuła niekomfortowo, gdybym się połamała na stoku i wylądowała w szpitalu z nogami jak ta sarenka :D

Gość gość
co za tęponalizm

Gość gość
Ja miałam wypadek gdy jeździłam konno. Karetka zabrała mnie z łąki. Byłam cała brudna, śmierdząca stajnią, w przepoconym ubraniu. Najgorsze było to że zostawili mnie tak w łóżku na całą noc - nie pomogli mi się umyć, czy chociaż zdjąć ubrania (o koszuli nocnej nie wspomnę).Ja byłam tak połamana że nie mogłam się nawet ruszyć, a rodzina przybyła dopiero następnego dnia. Cudowne uczucie - leżec na oddziale umazana błotem.

Gość gość
Miałam praktyki na izbie przyjęć i pewnej nocy przywieźli laske bo spierdzielila sie ze schodów i złamała nogę. No i tak sobie stoję z pielęgniarką, lekarz ja opatruje. Laska no masakra, ładna, zadbana z zewnątrz, ciuchy super, wypachniona. Lekarz karze jej sie rozebrać do bielizny zeby obejrzeć czy nic innego jej nie dolega (pijana była). No wiec pani sie rozbiera i szok! Szok! Majtki i biustonosz czarny z brudu. I widac ze brudne po prostu brudne. Jak to zobaczyłam to samej mi sie głupio zrobiło. Taka wypindrzona, umalowane itd a pod spodem no bez przesady GNÓJ. Jeszcze cos tam sie dostawiala do lekarza to tylko jednym zdaniem ja skomentował zeby bieliznę w koncu zmieniła.

Gość renata86
W szpitalu na pewno juz wszystko widzieli i na czyjes nie ogolone nogi nawet nie zwracaja uwagi.