Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wierze ze wasi mezowie sikaja na siedzaco

Polecane posty

Gość gość

Od wiekow bylo tak ze kobiety sikaja na siedzaco a mezczyzni na stojaco!!! Nawet czasem na wc w miejscach publicznych jest znaczek chlopczyka siykajacego na stojaco. Ja nawet bym nie pozwolila mojemu mezowi i synowi robic z siebie "baby" i sikac na siedzaco::)

Gość gość
Czyli twoj maz jak robi kupe i zachce mu sie siku to wstaje i sika na stojaco?

Gość gość pawel1234pawel
Prawo mezczyzny mówi sikaj na stojaco a jak już siadziesz to siedź tak długo aż sie z.....sz , ale ja osobiście siadam szkoda kafelek :)

Gość gość
Przy kupie to roznica ale samo siku na siedzaco jest dziwne... moze jeszcze penisa papierkiem wycieraka

Gość gość
mój mąż oraz dwóch moich synów sika na siedząco, a mąż ponadto wyciera po każdym sikaniu końcówkę penisa aby ostatnia kropla moczu nie pobrudziła mu majtek, po kupcaniu myje o***t w bidecie majtki zmienia codziennie a latem nawet częściej, czysto i higienicznie mocz nie rozbryzguje się w otoczeniu deski klozetowej

Gość gość
PS. Synowie już dorosli, nie wiem jak sikają obecnie w swoich domach :-)

Gość gość
gość dziś Przy kupie to roznica ale samo siku na siedzaco jest dziwne... moze jeszcze penisa papierkiem wycieraka XX Mój sika na stojąco, ale potem penisa nawet myje po sikaniu:) ja z resztą też się podmywam a po grubszej sprawie to chyba oczywiste, że należy się umyć jak się ma warunki a nie wcierać papierem, On zawsze jest taki czyściutki i pachnący :) Jak pomyślę, że komuś może jechać moczem bleeeee fuj

Gość gość
Co robi po kupie? Lo ko/rw/a

Gość poli31
mój mąż też sika na siedząco i wyciera penisa papierem żeby nie pobrudzić majtek...przynajmniej mam czysto w łazience

Gość gość
A co cie obchodzi moj maz? Jak nasrane we lbie trzeba miec, by rozstrzasac sposob zalatwiania potrzeb fizjologicznych.

Gość poli31
a co w tym dziwnego,że wycira penisa po sikaniu? ty nie wycierasz cipki?

Gość gość
Ale macie mezow pantofli!

Gość gość
Nie chcesz, to nie wierz :D My mamy normalnych mężczyzn,a nie meliniarzy rozpryskujących mocz dookoła :D

Gość poli31
wolę mieć męza pantoflarz niż oszczanego brudasa

Gość gość
Mój mąż tak sika i mój ojciec tak sika. Mocz bardzo brudzi i wżera się we wszystko.

Gość poli31
mój taka tez tak sika,zresztą wszyscy faceci z mojej rodziny sikają na siedząco

Gość zła flądra
hahhhahha autorka lubi robić obszczanego loda mężowi i wycierać kibel, ściany i podłogę z moczu swojego pana. Aż sama NIE WIERZY jakie to jest super fajne :D

Gość gość
Mój sika na stojąco ale nie brudzi, trafia gdzie trzeba, opusza prawie zawsze deskę itd. Ale używa też papieru, przecież to normalne. Co jest fajnego w wycieraniu dyndającej z penisa kropli moczu prosto w bokserki? :/

Gość gość
Poki w lazience po wyjsciu meza toaleta, podloga i sciany sa w nalezytej czystosci, nie obchodzi mnie, czy on na tym klopie siedzi, lezy czy fikolki wywija :P

Gość gość
mój były sikał na siedząco i mój obecny też nigdy nie widziała ich sikających na stojąco

Gość gość
Na stojąco to mężczyzna sika do pisuaru, a w domu to raczej pisuaru nikt nie montuje. Na ubikacji się siada. Przecież to nie o to chodzi, że któryś może nie trafić i obsika wszystko dookoła, ale o to, że nawet jak trafia prosto do ubikacji, to zawsze się troszkę rozbryzguje, czego od razu nie widać. Męskość niektórych facetów nie w sposobie sikania powinna się objawiać. :D

Gość gość
mój sika na siedząco - twierdzi, że tak jest wygodniej

Gość gość
Ale macie zj****e problemy...hahahaha

Gość gość
Co prawda jeszcze nie mąż ale sika na siedząco. Nie wiem, chyba z wygody, bo w łazience mamy gazetki do czytania. No i też wyciera końcówkę papierem toaletowym. Co w tym dziwnego? Ze ktoś dba o higienę?

Gość gość
Ale to, że wasi mężczyźni nie trafiają do toalety i sikają po ścianach(naprawdę??) nie oznacza, że każdy ma taki problem! Niektórzy potrafią normalnie załatwić swoje potrzeby na stojąco nie brudząc przy tym całej łazienki :D

Gość zła flądra
19:36 taaa.. oczywiście jak twój szcza do kibla to się kropelki nie rozbryzgują ... twój stary szcza wbrew prawom fizyki

Gość gość
nie wierze k********. nie wierze w to co czytam co za c***y :)

Gość gość
No wyobraź sobie, że nie rozbryzgują się po ścianie, nie jest taką fleją jak twój. I powiem Ci więcej - nawet jeśli coś trafi na deskę to potrafi umyć toaletę! Teraz to Cię zaskoczyłam, nie?

Gość gość
Moj maz sikal na stojaco. Pozniej sam zorientowal sie, ze te odpryski leca np na sciane (tego nie widac bo to takie drobinki). Kiedys go poprosilam o posprztanie ubikacji z tego co osiadlo. Pozniej sam doszedl do wniosku, ze lepiej sikac na siedzaco ;) nie sadze, zeby sposob sikania swiadczyl o czyjejs meskosci ;) jak kto woli ;)

Gość gość
Mój sra na stojąco a sika na siedząco :p apitola to nigdy nie wyciera zakłada odrazu galoty i chowa jaszczura :D