Gość Zasadaamonowa Napisano Grudzień 11, 2014 Witam, kompletnie nie wiem, co robić. Byłam w szczęśliwym związku od ok. roku, naprawdę, czułam, że jest to mój jedyny, serio był idealny.Przeszkadzał mi trochę jego wzrost, jestem dość wysoką dziewczyną i między nami były jakieś 2-3cm różnicy.Próbowałam przeskoczyć tę przeszkodę, uwierzcie, ale w końcu nie dałam rady. Rozstaliśmy się. Ta rozłąka miała jeszcze jedną przyczynę. Przed rozpoczęciem związku podobał mi się pewien mężczyzna, z którym miałam kontakt prawie codziennie, ale kontakt nam się urwał, starałam się nie zwracać na niego uwagi, ale cały czas męczył moje myśli.Jest mądry, wysoki, przystojny. Rozstałam się z moim chłopakiem, żeby przemyśleć, na kim mi tak naprawdę zależy. Bardzo za nim tęsknię, nie wiem, co zrobić, ale jednocześnie spotkam się z tym drugim, żeby zweryfikować uczucia. Żeby zobaczyć, co mnie tak męczyło przez długi okres w związku. Boję się, iż się rozczaruję i wtedy na pewno nie będę mogła wrócic do byłego chłopaka. Totalnie nie wiem, co robić, jestem w rozsypce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach