Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak ją przekonać do loda?

Polecane posty

Gość gość

Mam 28 lat, jestem ze swoja dziewczyna od 4 lat, związek układa się dobrze, uczucia i zaangażowanie duże, natomiast ona wyznala że nie ma chęci na sex, nie czuje potrzeby i jej samej jest z tym źle widząc jak mnie zaniedbuje. Od paczątku sex był udany, loda robiła znakomicie. Jak sprawić by jej chęci się zwiększyły? Hormony u ginekologa?

Gość gość
moze cos ja obrzydzilo? odrzucilo?

Gość gość
może zrobić ogólna badania czy jest zdrowa. Jesli nie to może być wizyta u seksuologa, albo najbardziej prawdopodobna opcja ze to już ta faza związku kiedy zauroczenia i chemii nie ma, to i pożądanie siada. Nawet seks się nudzi jak ciągle go uprawiasz z ta sama osoba

Gość gość
Rozmawialiśmy szczerze wielokrotnie, nie czuje potrzeby na seks i nie jest podniecona, a jesli już to bardzo rzadko. Każdy oral czy stosunek jest dla mnie, nie robi tego w pełni z wlasnej chęci. Nie chodzi o mnie, nic z fizycznością, tak jakby seks nie był jej do życia potrzebny.

Gość gość
no to najpierw lekarz ogólny a potem seksuolog. Może to np depresja, może tarczyca, itp

Gość gość
ta! juz depresja,juz tarczyca..! ludzie! czego od razu z dziewczyny chorą robicie! po prostu nie chce z toba tego robic bo 1.znudziles sie jej 2.cos ja odrzucilo(jak gosc powyzej pisal) 3.podoba jej sie ktos inny i juz cie wali w rogi 4.moze ma problemy o ktorych ci nie chce mowic. Przypatrz sie je,poobserwuj,przeszperaj jej tel...

Gość gość
xxxxxxxxxgość dziś no to najpierw lekarz ogólny a potem seksuolog. Może to np depresja, może tarczyca, itp xx xxx lekarz ogolny?? a na chole/re! sexuolog? a na kiego grzyba!! no rady tu sa naprawde super!!

Gość gość
lekarz ogolny?? a na chole/re! sexuolog? a na kiego grzyba!! no rady tu sa naprawde super!! no to masz dobra rade na swoim poziomie: umyj chłopcze fiuta, to może ci wreszcie zrobi

Gość gość
Hormony? Wiesz, ze przyjmowanie tabletek hormonalnych zmiejsza libido a nie zwieksza?

Gość gość
Domyślam się, że część forumowiczów ma problemy z higieną, ale ani ja ani moja dziewczyna nie. Wpływ na zanik ochoty na sex może miec zły poziom hormonów, ale nie zdrada czy znudzenie gdy dwoje partnerów potrafi szczerze rozmawiać, kocha się i ufa. Ona sama nie ma pojęcia czemu jej organizm tak działa.

Gość gość
sam sobie zrób loda :P dziewczynie daj spokój :o

Gość gość
A moze ja "zmuszasz" w sensie, ze wywierasz na niej taka presje, ze ona musi zrobic z Toba ten seks, bo inaczej ma wyrzutu sumienia, ze Cie nie zaspokoila. Moze to j a odrzuca

Gość gość
a moze smierdzi ci z palki i masz fete pod napletem?

Gość gość
Gosc z 18.32 - ma wyrzuty ze nie ma ochoty. Nikt nikogo nie zmusza, to nie zwiazek nastolatków tylko dorosłych ludzi. A nawiązujac do nastolatków, "feta pod napletem" pokazuje kto tu siedzi...

Gość gość
Jak nikt nikogo nie zmusza to po co ten temat daj dziewczynie spokój nie chce tego już robić i tyle :o

Gość gość
Może podczas seksu gdy byłeś u góry zobaczyła, że masz kozę w nosie. Takie rzeczy ciągną się za człowiekiem latami a w skrajnych przypadkach prowadzą do depresji, mnie też by to do seksu zniechęciło :D

Gość gość
a moze smierdzi ci z penisa i masz twarozek npod napletkiem? bardziej pasuje niz,,feta,,?? bo gosciu z 18:41 mysle ze tym nastolatkiem to jestes ty. zadnej rady nie dales wiec..? a reasumujac gosc z podpunktami naisal wszystko a zalozyciel watku sie upiera ze jest wszystko ok,ze zaufanie etc..guzik prawda.Jak nie chce juz z Taba sie kochac to cos jest nie tak.A kobiety maja zmysl wechu naprawde wyostrzony!

Gość gość
A może jak robiła ci loda to złapała cię za tyłek i natknęła się na zaschnięte fekalia albo śmierdziało kupskiem.

Gość gość
Krotki kaszel-smierdzial moczem! i tyle w temacie;d

Gość gość
jestem kobieta i mam tak samo. na poczatku zwiazku jest mega chec, pozniej seks moglby dla mnie nie istniec. nie jest tak, ze partner juz mi sie nie podoba czy ze go zdradzam czy kocham innego. dalej kocham swojego, ale po prostu po jakims czasie robie to wylacznie dla jego przyjemnosci, seks jest mi obojetny i nie sprawia mi przyjemnosci. nie robcie od razu z dziewczyny autora niewiernej panienki