Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

UWAZAJCIE NA FACETOW oni naciagaja finansowo kobiety

Polecane posty

Gość gość

faceta nawet urzadzi za darmo herbatki sie napic,gdyby nie nasze poopcie to by nas nikt nie chcial ,a jak juz pooopci maja dosc dobieraja sie do naszych finansow,napewno kazda z nas zostala naciagnieta przez faceta, mnie naciagnal jeden na kawe bo zapomnial kasy z domu :-P ;OK nie majatek zaplkacilam, obecyn faceta chcial jechac do zakopanego,ale ja mam swoja czesc zaplacic, to na co mi on potrzebny, by mial bzyki za darmo i zero kosztow, ale sobie cwaniaczek wymyslil....oczywista sprawa od mowilam mu i faceta sie pozbylam :-) GOLODOOPIEC MI NIE JEST POTRZEBNY JAK JUZ PRZYSZLEJ ZONIE NIE UMIE URLOPU ZAFUNDOWAC; to obraczki itd, tez bede musial sobie samej kupic, faceci lubia kobiety co dobrze zarabiaja i pochodza z bogatych domow, bogactwo dzial na facetow jak lep na muchy, jak nie wierzycie przekonajcie sie, na czacie na przyklad powiedz ze pracy szukasz lub jestes prawniczka to z pania adwokat pogada a z pania co szuka pracy na kasie urwie rozmowe...duzo jest przykladow podajcie swoje jakich rafinowanych panow poznalyscie

Gość gość
Znam taka jedna frajerke, ożeniła się ze starym capem po rozwodzie, robi się dla niego na lalunie,mieszkanie mu dala, ślub zasponsorowala, obrączki kupiła

Gość gość
Oni są bardziej pazerni od kobiet, ale zawsze się będą bic w piersi ze nie. Kurwa tylko patrzą żeby sie przyssac albo przynajmniej nie dokladac

Gość gość
i zganiaj na kobiety ze one sa materialistki oszusci!!

Gość gość
To prawda że są pazerni, szczególnie ci, którzy w kółko zarzucają kobietom interesowność i materializm, ci najbardziej lecą na kasę i żenią się tylko z dużym szmalem w posagu.

Gość gość
A jak nie masz forsy to powinnas mu za darmo lache obrobic

Gość gość
co za zidiociały qrwiszon tu skowyczy :D

Gość gość
Poza tym w ich mniemaniu kasa im się należy bo maja większe potrzeby od kobiet. Potrzebują większego samochodu, lepszego telefony, notebooka, większego mieszkania.

Gość gość
Lachę to niech sobie wsadzi miedzy drzwi a framugę i pociągnie za klamkę :P :D :classic_cool:

Gość gość
TYLKO FACECI MOGA TEN TEMAT ZANEGOWAC; kazda kobieta miala napewno doczynienia z naciagaczem,albo nie chciala widziec jego zlych zamiarow i sie oszukiwala az oczy jej sie otworzyly :-)

Gość gość
Własnie widzę że jakiś niedorobiony gnojek polujący na bogatą dziewczynę tu skowyczy :D

Gość gość
Miałam kilku " porządnych" facetow. Tylko jeden mi nie skapil kawy czy kina. A biedny był. Jeden palił papierosy ale nawet walentynki za50 groszy mi nie kupił, inny zwial do babki z mieszkaniem i wprowadził się do niej, wczesniej mieszkał z mamusia w m2.

Gość gość
od kiedy to analfabetki wtórne są bogate? :D

Gość gość
moj ex zarabia okolo 8tys na miesiac ,a 60 zloty od osoby w Zakopcu za kwatere bylo mu za duzo :-))) a mi bylo wstyd odmowic mysle sobie dla milosci przemecze sie na kwaterze...;ale sprawa sama sie wyjasnila :-) I zrobil miejsce dla innego,ale wyciaglam wnioski ;faceci leca na kase, podpuscilam go i powiedzialm mu ze mam dlug u brata 50tys. to go w krzeslo wcislo, przekonalam sie ze leci na kase :-) OJJ JACY CI FACECI SA PROSCI W MYSLENIU

Gość gość
"wyciaglam wnioski " :D:D:D:D:D

Gość gość
Mój mnie tak kochał ze jak nie potrafilam odejść od byłego bo miałam malo pieniędzy to odłożył 2000 z kieszonkowego od mamusi , żebym tylko odeszla

Gość gość
Ja też trafiam na samych naciągaczy. Jeden ciągle wołał o pare zł. To na piwo, to by dobrej kiełbasy przyjadł itp. Następny to już totalny alkoholik,ciągle chciał żebym mu sponsorowała chlanie,papieroski i obiadki pod nos plus *****nko. Przyjeżdżał tylko wtedy jak się upewnił że mam mu 'pożyczyć'. Oczywiście tej kasy nie zwrócił. Ostatnio odezwał się na fb,zaczął nawijać mi makaron na uszy że może byśmy się spotkali..a ja mu na to 'a po co? żebyś mnie znowu z pieniędzy oskubał?' . On tak mnie zwyzywał,żebym waliła się na ryj,usunął mnie ze znajomych i dobrze :D debil. Większość facetów skąpi kasy na rachunki czy jedzenie, ale wyprane,pachnące i podane pod nos to by chcieli.

Gość gość
Inny koleś. Mieszkał z matką,mieszkanie własnościowe. Potem jego matka chyciła się bogatego frajera co miał 2 mieszkania. Umarł,wszystko trafiło w jej chciwe łapska. Nawet mam podejrzenia czy ten facet otruty nie został ale mniejsza z tym. Koleś ten był we mnie wielce zauroczony. Spotkanka,romantiko itd. Nieraz chciał się wepchać do mojego domu a ja nie chciałam bo się wstydziłam tego że jestem biedna i mieszkam w tragicznych warunkach. Jego love skończyło się jak się w końcu udało mu wbić do mojego mieszkania. Po wyjściu ciągle komentował że straszne mam warunki. Jak się można domyśleć,po latach znajomości nagle kontakt się urwał.

Gość gość
obiety sa slepe obudza sie z reka w nocniku .:-p dla kawalka ptaszka zrobia wszystko

Gość gość
sama widzisz jego chciwosc,gdybys miala wille na maxa wypasiona to by sobie tam dobrze zyl,a za rachunki by placila bogata kobieta:-)) JACY ONI PRAKTYCZNI SIE ZROBILI :-)))

Gość gość
Moze to byla szajka ten synek I mamusia?

Gość gość
Nie wiem czy szajka. Dziwne to było. Ten facet z którym się ożeniła miał syna. Wcześniej jego żona przewróciła się na chodniku w zime i umarła. Potem jego syna pobito i też umarł. A na koniec on. Coś mi tu nie gra,tak jakby to było przez kogoś ukartowane. A teraz sobie żyją jak wielkie pany. On wziął sie za jakąś plastikową barbi.

Gość gość
Dla kawałka ptaszka? Idioto kobiety myślą innymi kategoriami. Licza na miłość i ciepło z drugiej strony a są tylko wykorzystywane. Zgadzam się jak najbardziej z autorką topiku. Od kiedy tego wcześniejszego pogoniłam co wyciągał ode mnie kase na chlanie to moje życie finansowe się poprawiło,a wtedy ledwo ciągłam to wszystko przez tego frajera

Gość gość
Tytułowy gnojek naciąacz odpowiada sam sobie jako analfabetka :D

Gość gość
gość dziś DO CZEGO SIE CZEPIASZ

Gość gość
Już c***isałam co masz sobie zrobić ze swoim kawałkiem ptaszka, imbecylu :D

Gość gość
Ja też trafiam na samych naciągaczy. Jeden ciągle wołał o pare zł. To na piwo, to by dobrej kiełbasy przyjadł itp. Następny to już totalny alkoholik,ciągle chciał żebym mu sponsorowała chlanie,papieroski i obiadki pod nos plus *****nko. Przyjeżdżał tylko wtedy jak się upewnił że mam mu 'pożyczyć'. Oczywiście tej kasy nie zwrócił. Ostatnio odezwał się na fb,zaczął nawijać mi makaron na uszy że może byśmy się spotkali..a ja mu na to 'a po co? żebyś mnie znowu z pieniędzy oskubał?' . On tak mnie zwyzywał,żebym waliła się na ryj,usunął mnie ze znajomych i dobrze smiech.gif debil. Większość facetów skąpi kasy na rachunki czy jedzenie, ale wyprane,pachnące i podane pod nos to by chcieli.

Dlaczego tu siè wcina jakiś facet, chyba go sumienie gryzie, ze jakąs laskè oskubał. To jest forum dla kobiet, i temat dla kobiet. Faceci i trolle- wynocha! Autorko, brawo za temat! Niestety, w pogoni za miłoscią jestesmy naiwne, łagodne, i tłumaczymy faceta na wszystkie sposoby. Ja tez kiedys, gdy bylam mlodą dziewczyną, wplatalam siè w związek z takim naciągaczem. Sprawa skończyła siè w sądzie. Choc pracowałam, a on był parè lat bezrobotny, w sądzie opowiadał, ze wziął mnie w jednej koszuli i ubrał od stóp do głów.(!!) Mloda kobieta z rodziny miała za mèza takiego golodupca, a za to trutnia. Stale cos chciał, wiècej, lepiej, a ona zasuwała, az prawie nie padła. Nabrał kredytów... Niedługo rozwód, bo pogoniła gnoja. On juz ma inną, której opowiada bajery, ze juz, juz wkrótce osiągnie sukces. A ta nastèpna wierzy i wzdycha, ze ma tak utalentowanego faceta.

Gość skiperowa
Mój eks: nie dosc ze miał dziecko na utrzymaniu ( wpierw mieszkalo u niego, potem musial płacic alimenty) to wogole sie nie garnal do roboty. Wpierw myslalam ze to przejsciowe problemy ale miarka sie przebrala gdy po 1 tygodniu (!!!!) jak zamieszkalismy razem ( miał wowczas "stala" prace - robil tam pare miechow, myslalam ze sie w koncu ogarnal - dlatego decyzja o wspolnym mieszkaniu) rzucił prace! Bo mu zle tam bylo, nie podobalo sie itp. Mieszkanie do oplacenia, alimenty na glowie a on probowal zasilki od mopsu brac i zawiedziony ze nic nie dostal. Przez 3 miesiace ja oplacalam wszystko (mieszkanie, jedzenie), jemu była załozyla komornika o brak alimentów, niby szukał pracy ale nic nie mógl znalesc, wiecznie latał po miescie z kolegami jego pokroju. Miarka sie przebrała gdy wyszlo na jak ze jednak sobie dorabial gdzies na boku, nic nie dawal na zycie wiec cala kase mial do siebie, zerwalam z nim i wyrzucilam z mieszkania. pretensje mial o to ze ja mu zycie zniszczyłam a chcial sie ze mna hajtac i miec dzieci- pff. Wisial mi kolo 1000zl, zamiast oddac kase zdazyl wyniesc lodowke i sprzedac do lombarku za niecale 300zl. KOLES TOTALNA PORAZKA

Gość gość
mnie mój obecny facet zabrał do zakopanego i wszystko fundował, mimo że jest biedny... a poprzedni nigdzie mnie nie zabierał i jeszcze pieniądze ode mnie bezczelnie pożyczał :O